10 Kilo Afvallen met Hypnose

10 Kilo Afvallen met Hypnose

10 kilo Afvallen met hypnose is voor de meeste mensen geen problemen. Voor veel mensen werkt hypnose ontzettend snel en goed. Ca. 98% mensen kunnen gemakkelijk ‘onder hypnose’ gaan en daarom snel resultaat boeken. Een ander voordeel voor Afvallen met Hypnose is het blijvend resultaat, dit in tegenstelling met een dieet of een tijdelijk sporten.

Door foutieve eetgewoontes is menigeen te zwaar en zijn de kilo’s moeilijk kwijt te raken. Ook het gebruiken van een dieet of gaan sporten brengt meestal geen blijvend resultaat. Sterker nog; zodra men weer stopt met sporten of diëten start het jojo-effect. Dit betekent dat er zelfs nog meer kilo’s bijkomen. Je bent dan terug bij af, of beter gezegd; je staat er slechter voor omdat je de extra kilo’s ook nog eens moet zien kwijt te raken. Dit is een veel voorkomend probleem, dat ligt zeker niet aan jou! Dat ligt eraan dat jouw ‘intern systeem’ niet werkt om af te vallen.

Snel 10 kilo afvallen

Heel veel mensen weten dat ze te zwaar zijn maar stellen het afvallen steeds maar weet uit, herken je dat ? Een reden hiervoor is dat ze weten dat het ontzettend veel moeite kost om af te vallen, zeker een kilo of 10. Wat gebeurt er dan? Je ziet steeds meer mensen daarom kort voordat ze willen afvallen (bijv. de zomervakantie) een crashdieet beginnen. Deze diëten zorgen ervoor dat je snel een paar kilo (soms wel 10 kilo) kwijt kunt raken. Dat lukt soms ook wel binnen 7 of 8 dagen, iedereen met een gezond verstand begrijpt dat dit niet gezond kan zijn ! Een ander probleem hiervan is dat je dus na het stoppen van dit dieet (ik noem het een alarmdieet omdat je lichaam op tilt slaat) weer snel de kilo’s terug krijgt met een paar extra kilo’s. Dus het is niet gezond en je verliest een paar kilo voor korte tijd, wat schiet je daar dan mee op?

Afvallen met Hypnose

Afvallen met Hypnose is een totaal andere methode. Deze methode gaat aan de slag met je onderbewuste deel van je brein. Hier draait jouw ‘softwareprogramma’ waarop je huidige eetpatroon is opgeslagen. Nu je weet dat dit programma ervoor heeft gezorgd dat jij de extra kilo’s bij je draagt begrijp je ook dat geen enkel tijdelijk dieet een blijvend resultaat zal bieden. Je lost iets op voor de korte termijn terwijl je brein voor de langere termijn deze eetgewoontes heeft opgeslagen. Je krijgt dan een conflict tussen het bewuste deel van je brein en het onbewuste deel van het brein. Nu weet ik al wie er gaat winnen …..

Wil je daarom blijvend afvallen, bijvoorbeeld 10 kilo is het beste om je onbewuste patroon te doorbreken en te herprogrammeren. De methode met Hypnose is daarom zeer succesvol. Een gecertificeerde Hypnotiseur weet goed hoe hij dit programma kan doorbreken en jouw gewenste doel kan laten bereiken. Het is de moeite waard om te proberen zodat je er weer fit en gezond tegen aan kunt gaan, ook deze zomer 🙂

Plan jouw – gratis – inspiratiesessie in met rob

Voornaam:
Emailadres: