2-Stappenplan Hypnose Succes

2- Stappenplan (met Garantie)

Op deze pagina leg ik uit hoe het unieke model van ons “2-stappenplan” voor jou werkt en wat het voordeel hiervan is.

Het 2-stappenplan bestaat uit 2 persoonlijke sessies waarin we volledige aandacht hebben voor jouw unieke situatie en probleem.

2-Stappenplan HypnoseSucces

2-Stappenplan HypnoseSucces

De eerste Sessie

De eerste sessie is ook meteen de langste sessie. Deze sessie duurt meestal langer dan 1 uur en kan zelfs 75 minuten duren. De reden hiervoor is dat we hierin kennismaken met elkaar en dat je tijd krijgt om jouw situatie goed uit te leggen.

Vervolgens zullen we starten met enkele tests om te kijken hoe jij jezelf nu programmeert en hoe dit snel is te verbeteren.

Zodra dit duidelijk is gaan we starten met het geven van inzichten hoe het veranderproces werkt. Dit is belangrijk omdat je dan ook weet hoe het programma werkt.

Tenslotte gaan we kijken hoe je brein werkt en gaan we starten met de methode te oefenen. Deze oefening is belangrijk want je gaat deze vervolgens elke dag oefenen.

De oefening is heel eenvoudig en duurt slechts een paar minuten maar is super belangrijk voor je resultaat.

De tweede Sessie

De tweede sessie is meestal 7 tot 10 dagen later. We gaan dan kijken welke resultaten je al hebt bereikt en of er nog vragen zijn over de methode. Als alles duidelijk is gaan we een mooie “reis” maken naar jouw toekomstige ideaalbeeld. 

Deze sessie is heel relaxed en ontspannen met een super mooie ervaring, zo horen van onze cliënten.

De voordelen van het 2-stappenplan

De voordelen van het 2-stappenplan is oa dat het slechts 2 sessies betreft, je hoeft dus maar 2 maal naar onze praktijk te komen. Je bent dus in 2 sessies zover dat je positieve veranderingen gaat ervaren en jouw succes gaat bereiken. Tevens ontdek je hoe jij jezelf wel naar succes kunt programmeren.

Garantie

Elke client van ons heeft recht op 12 maanden garantie !

Hypnose Succes is de enige praktijk in Nederland & België met 12 maanden garantie !

Mocht jij, hoe ondenkbaar dan ook, weer terugvallen in jouw oude gedrag en lukt het niet om zelf hieruit te komen, heb je recht op een gratis herhaal sessie. Waarom? Omdat we willen dat je het doel gaat bereiken, met succes ! (klik hier voor persoonlijke ervaringen van onze cliënten – video’s en mails)

2 Keuzes

Ben je overtuigd van onze kwaliteiten en wil je starten met het oplossen van je probleem? Reserveer dan je 2-stappenplan door dit formulier in te vullen.

Je ontvangt binnen 48 uren een bevestiging van de afspraak met verdere instructies.
Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk met ons spreken? Plan dan een Inspiratie Sessie in (gratis)

Voornaam:
Emailadres: