ADHD is verzonnen

Ontdekker van ADHD geeft verzonnen ziekte toe

De alom bekende psychiater Leon Eisenberg wordt gezien als de ‘ontdekker’ van de ziekte ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) en heeft op zijn sterfbed bekend dat ADHD een verzonnen ziekte is.

Leon Eisenberg - ADHD is verzonnen

Leon Eisenberg – ADHD is verzonnen

Miljoenen kinderen ADHD

Deze bekentenis zou betekenen dat miljoenen kinderen wereldwijd op dit moment onnodig zware, geestverruimende medicijnen krijgen voorgeschreven. Dit kan betekenen dat deze kinderen een leven lang vast zitten aan medicijnen en er afhankelijk van kunnen zijn.

ADHD een theorie ?

Volgens ingewijden was ADHD slechts een theorie die was ontwikkeld door Eisenberg. Er is nooit bewezen dat het een verifieerbare ziekte blijkt te zijn hoewel Eisenberg (en anderen) en flink van geprofiteerd hebben door deze diagnose te stellen.

Volgens het artikel blijft ook de huidige psychiatrie profiteren en helpt het om de – toch al gevulde – schatkist van de farmaceutische industrie te vullen door kinderen vroeg verslaafd te maken aan medicijnen zoals Ritalin en Adderall.

Een van de oprichters van The Royal College of General Practioners, Dr. Edward C. Hamlyn, verteld: “ADHD is bedrog met de intentie om kinderen (en ouders) aan te moedigen tot een leven van medicijnverslaving en dit te rechtvaardigen”.

A.D.H.D. een complot ?

In diverse artikelen op het Internet is te lezen hoe dit verhaal in de wereld is gebracht en wie ervan hebben geprofiteerd en nu nog steeds van profiteren. Bij HypnoseSucces vinden wij dat u altijd doktersadvies – met gebruik van uw eigen verstandelijk vermogen – dient op te volgen.

We bedoelen hiermee te zeggen dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw beslissingen. Tenslotte kan een arts niet altijd in uw hoofd kijken om te zien waarom u deze vragen stelt en wat de oorzaak van uw klachten zijn.

Of ADHD daadwerkelijk is verzonnen en of deze complottheorie is te volgen laten we aan u over.

Wel weten dat er veel mentale problemen en gedragsproblemen opgelost kunnen worden zonder medicijnen, zo hebben we al eerder en vaker gemerkt bij cliënten.

Medicijnen onderdrukken vaak de gevoelens terwijl wij van mening zijn dat u beter kunt leren om goed om te gaan met de gevoelens en ze onder controle te krijgen. Tenslotte gaat het om het eindresultaat; u beter voelen.

 

Voornaam:
Emailadres: