Afvallen door middel van hypnose

Afvallen door middel van hypnose

Afvallen door middel van hypnose is een methode die steeds bekender wordt bij het grote publiek. Nu dat – steeds vaker – bekende sterren deze methode bekend maken wordt ook afvallen met hypnose steeds meer in de bladen genoemd en populairder.

afvallen door middel van hypnose

afvallen door middel van hypnose

Afvallen door middel van hypnose, voor wie ?

Afvallen door middel van hypnose is geschikt voor iedereen vanaf ca. 16 jaar. Zowel mannen als vrouwen kunnen afvallen door middel van hypnose. Eigenlijk ook wel logisch omdat iedereen een brein heeft, ook mannen 🙂 Sterker nog; het maakt niets uit hoe hoog jouw iq is om onder hypnose te gaan. Indien jij open staat voor hypnose lukt het om onder hypnose te gaan en gebruik te maken van de kracht van hypnose.

Afvallen door middel van hypnose, hoe werkt dat ?

Eigenlijk is afvallen door middel van hypnose een super methode om snel, gezond, veilig en efficiënt af te vallen en een paar kilo kwijt te raken. Het belangrijkste is jouw interne motivatie om af te vallen door middel van hypnose. Waarschijnlijk komt dat omdat je al langer last hebt van overgewicht en wil je hiervan af. Dit is al voldoende om het effect van afvallen met hypnose te ervaren.

We werken met verschillende mogelijkheden om af te vallen, geheel afhankelijk van jouw keuze.

Afvallen met hypnose, wat nu ?

Wanneer jij wilt afvallen met hypnose is verstandig om een afspraak te maken in onze hypnosepraktijk. Je stuurt ons een mail met daarin minimaal 2 data en dagdelen (ochtend of middag) zodat wij jou kunnen inplannen. Je ontvangt van ons een bevestiging per mail met gegevens zoals tijdstip en adres. Vervolgens doen we een intakegesprek waarbij je ook een hypnosesessie in 1 doet. Eerst nemen we door wat je wensen zijn en hoe het probleem is ontstaan (vaak om emotionele reden). Na de eerste sessie plannen we direct een tweede hypnosesessie in die binnen 10 dagen plaatsvind.

 

Voornaam:
Emailadres: