Afvallen na Zwangerschap

Afvallen na Zwangerschap

Misschien herken je dit; jij hebt recentelijk geboorte gegeven aan jullie kind en nu lukt het maar niet om weer terug te gaan naar het vertrouwde en sexy lichaam. Afvallen na zwangerschap is een bekend verschijnsel en zeer lastig te bestrijden, indien je niet weet hoe.

Afvallen Na Zwangerschap

Afvallen Na Zwangerschap

Afvallen na de Zwangerschap

Het is op zich ook niet raar dat je moeite hebt om af te vallen na de zwangerschap want de afgelopen 9 maanden heb je voor 2 mensen moeten eten en drinken. Daarbij heb je emoties ontwikkeld die je nog niet kende en wat denk je van het feit dat jouw lichaam enorm is veranderd tijdens EN na de zwangerschap. Want heb jij al borstvoeding gegeven of niet? Dit soort verandering aan een vrouwenlichaam zijn niet niks en toch wil je weer graag snel terug naar jouw sexy lichaam dat je voor de zwangerschap had. Dat kan, let maar op!

Anders eten en drinken

Nu je weet dat jij anders bent gaan drinken en eten tijdens de zwangerschap is het goed om te weten dat jij dit ook weer kunt terugdraaien. Jij kunt dus weer anders (lees: gezonder) gaan eten en drinken en misschien ben je daar al mee gestart maar….. lukt het nog niet helemaal ?

Jouw Brein Beschermt

Jouw brein heeft als hoofdfunctie om jou, en jouw kind, te beschermen. Daarom was het ook geen moeite om veel te eten tijdens de zwangerschap en kreeg je trek in dingen die je voorheen nooit hebt gehad, of was je altijd al een grote chocolade-eter?

Nu jouw lichaam weer alleen voor jou moet zorgen is het belangrijk om jouw brein dit te vertellen dat het goed is om weer terug te gaan naar jouw vertrouwde slanke lichaam. Dit lukt het beste om op onbewust niveau te communiceren met jouw brein. Hypnose is hiervoor zeer geschikt want wanneer een ervaren hypnotiseur jou onder hypnose brengt kan hij jouw brein ‘herprogrammeren’ zoals jij dat wenst, dus naar jouw gewenste doel.

Voornaam:
Emailadres: