Afvallen Onder Hypnose

Afvallen Onder Hypnose

Kun je afvallen onder hypnose? Afvallen onder hypnose is terugkomende vraag in onze praktijk. Heel veel mensen willen afvallen onder hypnose omdat dit ontzettend veel voordelen heeft. Zo is afvallen onder hypnose snel en effectief toe te passen, ongeacht de leeftijd, achtergrond of sexe. Iedereen kan afvallen onder hypnose.

Afvallen onder Hypnose

Afvallen onder Hypnose

Hoe kan je afvallen onder hypnose ?

Afvallen onder hypnose is bijzonder goed uit te voeren door een deskundige hypnotiseur. Zo werken wij met verschillende hypnosetechnieken om de cliënt ‘onder hypnose’ te laten gaan. Afhankelijk van de persoon kunnen wij kiezen voor een Ericksoniaanse hypnose (taalgebruik) of een directe inductie. In veel gevallen wordt tijdens de eerste sessie gekozen voor een rustige inductie via het gebruiken van stem. Door het toepassen van bijzondere zinsopbouw in combinatie met toonhoogte en snelheid worden de cliënten snel rustig en komen ze gemakkelijk in een trance. Deze methode is ontwikkeld door Milton Erickson en wordt daarom de Ericksoniaanse Hypnose genoemd.

Afvallen met Hypnose, werkt dat?

Doordat wij hypnose toepassen communiceren wij op een onbewust niveau met jouw brein, of beter gezegd we communiceren met het onbewuste deel van je brein. In dit deel van jouw brein worden alle beslissingen genomen. Daarom werkt een bewuste keuze om af te vallen met een dieet of sporten niet. Je brein zal een spelletje met je gaan spelen en veel redenen geven om het dieet of afvallen met sporten opgeven, hetgeen dan ook meestal gebeurt. Zo horen we van onze cliënten.

Hypnose en Afvallen

Indien je een dieet volgt en merkt dat je veel redenen tegenkomt om te stoppen met dit dieet is het toepassen van hypnose een heel krachtig middel. Hypnose helpt jou dan bij het doorzetten van dit dieet doordat we jouw brein ‘herprogrammeren’. Met hypnose kun je dus zowel afvallen en andere gewoontes toepassen of als hulpmiddel gebruiken om je dieet beter vol te houden. In beide gevallen werkt de methode heel goed: Afvallen Onder Hypnose

 

Voornaam:
Emailadres: