Afvallen op een Gezonde Manier

Afvallen Op Een Gezonde Manier

Wil jij afvallen op een gezonde manier ? Er zijn heel veel manieren om af te vallen en weer slanker te worden en slechts 1 manier om op een gezonde manier af te vallen. In dit artikel leg ik jou uit waarom diëten niet werken en waarom sporten niet de juiste manier is om af te vallen.

Afvallen op een Gezonde Manier

Afvallen op een Gezonde Manier

Afvallen op een gezonde manier tips

Eigenlijk is het te gemakkelijk voor woorden om hier – nogmaals – te moeten uitleggen hoe jij het beste kunt afvallen. Sterker nog; zodra ik jou mijn ‘geheime formule’ ga vertellen vertel je mij dat je dit als wist. Wat je denkt te weten is niet het probleem, het probleem ligt namelijk dieper in jou zodat de daadwerkelijke oorzaak waarom jij niet kunt afvallen ook niet wordt bereikt. Om gewicht te verliezen is het gemakkelijk want kijk maar naar de vele variaties van diëten; ze doen allemaal hetzelfde onder een andere noemer en benaming; je neemt minder voedsel in dan dat je nu doet.

Waarom Diëten niet werken voor de lange termijn

Het minder eten van een dieet is dus vaak de reden waarom mensen gaan afvallen en dat is toch ook logisch want hoe minder jij eet hoe minder jouw lichaam moet werken om het eten te verwerken. Het volhouden van een dieet is wel het probleem omdat een dieet vaak niet in ons alledaagse leventje past. Een ander probleem is dat veel diëten en diëtisten zeer streng zijn om er maar voor te zorgen dat je daadwerkelijk gaat slagen met hun dieet ook al heb je zin in iets anders, iets lekkers wat je zo graag eet. Zodra een dieet dan stopt of tijdelijk stopt gaat het lichaam DIRECT weer aan de slag om ervoor te zorgen dat het terug gaat naar het ‘oude lichaam’.

Afvallen met je verstand

Door anders te denken over ons eten en drinken ga je al veranderen, snel en gemakkelijk. Je weet dat het gezond is om meer groenten en fruit te eten dus waarom doe je dat niet ? Je weet ook dat suiker een enorme reden kan zijn voor jouw overgewicht dus waarom stop je daar niet mee ? Mensen die willen afvallen maar geen succes hiermee hebben worden teleurgesteld en verliezen vaak ook nog eens zelfvertrouwen, heel jammer en volledig onnodig.

Afvallen met Hypnose

Door je brein te programmeren op een einddoel, je streefgewicht en droomlichaam ga je anders denken over voedsel. Er draait nu een programma af waardoor jij dit huidige lichaam hebt, hoe graag jij dit ook wil veranderen. Toch is er een interne blokkade die jou weerhoudt om te slagen in te vermageren en afslanken. De oplossing hiervoor ligt in jouw onbewuste deel van jouw brein, een deel waarvan jij weet dat het bestaat maar geen kennis hebt om het zelf te veranderen. Een deskundige en erkende hypnotiseur lukt het om jouw onder hypnose te brengen. Vervolgens kan deze hypnotiseur jouw onbewuste deel een nieuw programma installeren zodat jij daadwerkelijk anders gaat denken over het eten en drinken. En omdat dit vrij eenvoudig is, voor iemand met verstand van hypnosetechnieken, kan dit snel plaatsvinden zodat jij direct gaat afvallen, op een veilige, verantwoordelijke en gezonde manier en weer een slanker lichaam gaat krijgen, precies zoals jij dat wenst.

 

Voornaam:
Emailadres: