Afvallen op een gezonde snelle manier

Afvallen op een gezonde snelle manier

Wil jij afvallen op een gezonde snelle manier ? Lees dit artikel waarin ik jou ga uitleggen hoe je snel en gezond gaat afvallen met blijvend resultaat. Vooral dat laatste – blijvend resultaat – is belangrijk. Want laten we eerlijk zijn; wil jij 10 kilo afvallen en vervolgens weer 10 kilo aankomen (of meer) ? Nee, natuurlijk niet!

Afvallen op een Gezonde Snelle Manier

Afvallen op een Gezonde Snelle Manier

Afvallen op een gezonde snelle manier, hoe dan ?

De beste manier van afvallen is door jouw levensstijl en voedingspatroon aan te passen. Het huidige voedingspatroon zorgt voor het huidige resultaat, jouw overgewicht. Indien je een crashdieet of afvalpillen wilt gebruiken en jouw huidige voedingspatroon aanhoudt zal er niets veranderen zodra je stopt met het dieet of afslankpillen. Sterker nog; er bestaat een grote kans dat jouw lichaam reserves gaat opbouwen voor het geval er een nieuwe ‘afval-aanval’ komt. Hier komt het bekende jojo-effect vandaan; eerst 10 kilo afvallen en dan weer 15 kilo aankomen.

Afvallen met eten en drinken

Ik ga hier niet vertellen dat diëten onzin zijn maar jij weet wel wat goed voor jouw lichaam is. Jij weet hoeveel verkeerde dingen je eet en drinkt. Jij weet dat je beter anders kunt eten en hoeveel. Daar is al genoeg kennis van in jouw hoofd, dus waarom doe je het niet of waarom doe je het niet altijd ?

Afvallen met hypnose

Je valt niet af omdat je hoofd, althans je onbewuste deel van je brein, niet meewerkt. Als het ware speelt het een ‘spelletje‘ met jou. Je moet goed begrijpen dat jouw brein als taak heeft om jou te beschermen. Daarom is elke verandering een kans op gevaar. Dus wat doet het brein? Het gaat scherp in de gaten houden wat je aan het doen bent en of er pijn zit in datgene wat je doet. Het signaal wat jij binnenkrijgt kan bijvoorbeeld het hongergevoel zijn in jouw maag maar zeker ook het ‘stemmetje’ in jouw hoofd dat telkens verteld hoeveel gevulde koeken er nog in de kast liggen. Of waarom je slagroom toch zooooo lekker vind en dat 1 glas cola drinken helemaal niet erg is omdat morgen weer een dag is. Met andere woorden; het brein probeert jou weer terug te brengen naar de oude en vertrouwde situatie.

Dit zorgt voor spanningen en stress in jouw hoofd. Je kunt dit snel en eenvoudig oplossen door hypnose en nlp toe te passen. Deze technieken zorgen ervoor dat je duidelijkheid creëert waardoor het onbewuste deel wel gaat meewerken aan jouw gewenste resultaat en dat is afvallen op een gezonde snelle manier.

Voornaam:
Emailadres: