Afvallen Schema

Afvallen Schema

Hulp nodig voor een afvallen schema? Steeds meer mensen willen afvallen met een schema en wij vinden dit een goed idee. Want eerlijk gezegd; zonder plan is de kans groot van falen zeer groot, ook bij afvallen. Dus een afvalschema is een goed idee.

Afvallen Schema

Afvallen Schema

Indien je gaat starten met afvallen gaan er veel dingen veranderen. Natuurlijk het eten en drinken maar waarschijnlijk ga jij ook meer bewegen. Deze combinatie zorgt altijd voor het beste resultaat: minder eten en meer bewegen. Met een afvallen schema kun je goed alles bijhouden en kijken hoever je bent in het bereiken van jouw doelen.

Let er op dat jouw lichaam gaat tegenwerken. Dit kan via spierpijn of andere ongemakken maar het zal ook een interne discussie met jou gaan voeren over het nut van het afvallen schema en dieet dat je gebruikt. Deze interne frictie is zeer listig en lastig om alleen op te lossen. De sterkt van deze ‘ruzie’ wordt vaak onderschat en is vaak de oorzaak van het stoppen met diëten en afvallen. Zonde natuurlijk !

Hypnose en Afvallen

Hypnose en NLP passen methodes toe die ervoor zorgen dat je rust krijgt in jouw hoofd. Een goede hypnotiseur zorgt er namelijk voor dat jij ‘onder hypnose gaat’ en vervolgens heel helder jouw doel gaat zien. De reden van afvallen en de reden waarom jij een afvallen schema wilt opstellen.

Omdat jij dit doel zo goed en helder voor ogen ziet zul je een hogere motivatie krijgen en behouden. Jij ziet jezelf in jouw nieuwe lichaam en je ziet jezelf al ‘acteren’ in jouw toekomstige leven.

Hypnose en Emoties

Het is niet ongebruikelijk dat cliënten bij het zien van deze nieuwe situatie emoties tonen in de vorm van tranen en huilbuien. Dit is natuurlijk op dat moment even pijnlijk maar voor ons is dat een mooi en goed teken. Dit betekent namelijk dat de emoties goed zijn binnengekomen en duidelijk zijn geworden. De reden om af te vallen is dus nu nog duidelijker in het brein bevestigd.

Hypnose is een goede en mooie manier om jou te ondersteunen bij afvallen. Zie jouw toekomstige leven en lichaam door een hypnosesessie te reserveren en start met afvallen.

Voornaam:
Emailadres: