Afvallen zonder dieet en pillen

Afvallen zonder dieet en pillen

Afvallen zonder dieet en pillen lukt niet hoorde ik laatst iemand vertellen. Toen ik haar het geheim verteld hoe je 10 kilo kunt afvallen zonder dieet en pillen keek ze mij verbazend aan. De meeste mensen denken dat ze een dieet of afslankpillen moet gebruiken voor een slanker lichaam. En natuurlijk helpt om slank te worden, tijdelijk. Het gaat mij erom dat je blijvend resultaat boek en gaat afvallen zonder dieet en pillen.

Afvallen zonder Dieet of Pillen

Afvallen zonder Dieet of Pillen

Afvallen mindset

Elk goed dieet start met de mindset. Ze geven dan aan dat je mindset belangrijk is om een dieet vol te houden. En natuurlijk is dat ook belangrijk omdat jouw lichaam behoorlijk gaat veranderen. Je lichaam zal weerstand geven op deze veranderingen en overal in je lichaam en hoofd krijg jij signalen binnen om ermee te stoppen. Dat komt omdat jouw brein als taak heeft om jou te beschermen en elke verandering is een kans op gevaar. Je lichaam kan spierpijn vertonen of slap aanvoelen. Dit laatste komt vaak voor bij diëten omdat je meestal een tijdje afziet van alle voedingsstoffen die wel nodig zijn, maar goed dat is een ander verhaal.

Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen is afvallen zonder jouw lichaam in shock te brengen. Vaak is dit via een geleidelijke weg, het duurt langer om af te vallen maar daar tegenover staat dan ook dat je lichaam dit beter kan handhaven. Zo is een keer terugvallen in snoepgedrag geen ramp, hoewel niet aan te raden.

Afvallen door hypnose

Afvallen door hypnose is een methode die ijzersterk werkt bij elke vorm van afvallen. Je mindset wordt geherprogrammeerd om jouw gewenste toekomstbeeld zodat je motivatie en doorzettingsvermogen enorm sterk is. De combinatie van hypnose en afvallen is aan te bevelen voor mannen en vrouwen, vanaf een leeftijd van 16 jaar. Voor deze jongste leeftijd dien je toestemming te hebben van je ouders.

Reserveer hier jouw hypnosesessie en start met afvallen zonder dieet en pillen

 

Voornaam:
Emailadres: