Beste Afvalmethodes

Beste Afvalmethodes

Welke beste afvalmethodes bestaan er? Het is in elk geval niet wat jij nu denkt of altijd hebt gedacht. Er zijn zoveel afvalmethodes en elke week komt er weer een nieuwe methode om slanker te worden bij. Op tv, radio en internet krioelt het van de verschillende diëten en afvalmethodes, dus hoe moet je kiezen en weet jij welke afvalmethode de beste is ?

Beste Afvalmethodes

Beste Afvalmethodes

Beste afvalmethodes, kiezen

Vaak wordt er eerst een keuze gemaakt tussen de verschillende afvalmethodes. Starten met diëten of starten met sporten zijn al 2 opties. Een andere optie is om beide gelijktijdig te starten. Dit brengt ook vaak het meeste resultaat op korte termijn; verandering van eten en drinken in combinatie met sporten is goed.

Beste afvalmethodes, tip

Welke manier jij ook wilt kiezen om een slanker en fitter lichaam te krijgen ligt heel aan jouw voorkeur. Zoals al eerder gemeld op deze website is de beste manier van slank en fit worden:

eat less – exercise more

Vrijvertaald betekent dat zoveel als; minder eten en meer bewegen. En daar is geen speld tussen te krijgen. En natuurlijk weet jij dat ook maar waarom lukt het dan niet om toch slanker te worden of minder gewicht te houden ? Aha !

Dit is waarom jij niet slank blijft

Jouw interne ‘thermostaat‘ staat niet op jouw gewenste lichaamsgewicht. Jouw onbewuste deel van het brein werkt het resultaat tegen en ‘saboteert’ de wensen door jou telkens een hongergevoel te geven. Of om jou te wijzen op allerlei lekkernijen die nog in de kast liggen. Of die ene persoon met die lekkere snack extra aandacht te geven. Herkenbaar ?

Geloof me; jij bent niet de enige die deze ‘fout’ maakt. Pas op; het is eigenlijk geen fout omdat je het nog niet wist hoe je het moest veranderen. De oplossing zit ‘m in jouw interne programma hoe jij over eten denkt en wat jij aan eten belangrijk vind. Hoe jij jezelf ziet en hoe je wenst eruit te zien. Zolang jij dit beeld niet helder en duidelijk hebt gaat het niet – of heeeeeeel moeilijk – worden om succesvol slanker te worden en af te vallen.

Hypnose Afvalmethode

Hypnose brengt jouw interne programma tot datgene zoals jij dit wenst. Wil jij bijvoorbeeld 15 kilo afvallen dan zal eerst jouw brein mee moeten werken en focus moeten krijgen op de gewenste uitkomst en resultaat in plaats van allerlei hindernissen. Hypnose doet jouw brein herprogrammeren en zorgt ervoor dat jouw resultaat wordt behaald.

Voornaam:
Emailadres: