De Beste Afvalmethode

De Beste Afvalmethode

De beste afvalmethode ? Bestaat er zoiets als de beste afvalmethode ? Volgens mij wel want we weten inmiddels wel wat de beste manier is om af te vallen en slank(er) te blijven;

– minder eten

– meer bewegen

Oke, maar waarom doen we dat niet en kunnen geen dieet volhouden ? Lees hier wat ik denk over de beste afvalmethode.

De Beste Afvalmethode

De Beste Afvalmethode

De beste afvalmethode, diëten

Diëten zijn prima en als jij bezig met een dieet of overweegt om een dieet te starten heb je mijn zegen en wens ik je heel veel geluk om te slagen. Heel veel mensen starten met een dieet en je ziet telkens rondom de vakantieperiode en oud&nieuw dat er weer nieuwe doelen worden gesteld. We gaan fanatiek diëten en/of sporten; er worden sportschoenen gekocht of we gaan afspraken maken met een diëtiste. Allemaal prima natuurlijk en zoals gezegd ben ik blij voor jou dat je nu eindelijk de beslissing hebt genomen om afscheid te nemen van dat oude lichaam. Alleen een dieet is 1 ding en het volhouden is weer een ander ding. Het grootste probleem waar ALLE DIËTEN mee zitten is het volhouden van het dieet, ongeacht welk dieet jij neemt:

– dukandieet

– paleodieet

– koolhydratendieet

– puntendieet (40 punten dieet)

Het maakt niet uit; eigenlijk zijn alle diëten goed om te starten. Om jou op een punt te zetten dat je daadwerkelijk iets gaat doen aan het overgewicht. En een diëtiste kan jou helpen met het voorschrijven van een dieet dat het beste bij jou past, het dichtste bij jou zelf staat, zeg maar. Dus allemaal prima en allemaal goed, om te starten. Het volhouden is het probleem want na een paar weken komt er ALTIJD een terugval in het dieet, gewoon omdat dat in onze levensstijl zit ingebakken. We hebben zoveel afleidingen en verleidingen in ons luxe leventje dat er altijd wel een feestje, verjaardag, uitje of etentje staat gepland waardoor jouw dieet even buitenboord wordt geplaatst. En dat is – waarschijnlijk – het belangrijkste punt in jouw dieet patroon; wat ga je vanaf dat moment doen ? Kies je ervoor om zo snel mogelijk weer terug op jouw pad te keren of geef je de brui eraan omdat het ‘toch allemaal geen zin meer heeft’.

Hypnose helpt jou om over dit dooie punt heen te komen, wat elk dieet heeft. Hypnose helpt jou om weer focus te krijgen op jouw doel: jouw streefgewicht en jouw droomlichaam wat je graag wenst. Hypnose zorgt voor het mentale afvallen, het dieet voor het lichamelijke afvallen. Pas daarom hypnose toe in combinatie met een dieet, dat is de beste afvalmethode !

Klik hier voor jouw hypnosesessie te plannen en te starten met de beste afvalmethode.

Voornaam:
Emailadres: