De beste Afvalmethode

De beste afvalmethode

De beste afvalmethode bestaat, echt waar ! Er zijn zoveel methodes om af te vallen en er kan maar 1 methode de beste afvalmethode zijn. De meeste mensen denken te weten wat de beste afvalmethode is en eerlijk is eerlijk, ze weten het ook. Waarom wordt het dan niet toegepast en gebruikt, want iedereen wil toch een gezonder en fitter lichaam?

De Beste Afvalmethode

De Beste Afvalmethode

De beste afvalmethode, dieet ?

Elke maand komt er nieuw dieet dat het beste dieet is en de resultaten mogen er ook zijn. Een dieet dat je kiest is altijd een goed dieet indien je laat begeleiden, bijvoorbeeld door een diëtist. Zij (of hij) kan met jou bepalen hoe het dieet wordt samengesteld zodat je het beste resultaat kunt krijgen. Ga daarom niet in een keer 5 kilo in 1 week afvallen want dat is een crashdieet of lukt alleen met pillen en gewoon niet gezond voor je lichaam.

Beste afvalmethode, probleem

Het grootste probleem van afvallen is dus niet de kennis die beschikbaar is over afvallen. Diëten en receptenboeken liggen overal, winkels liggen ermee vol. Dus wat is dan wel het probleem van afvallen ? Het grootste probleem van afvallen is dat mensen teveel in 1 keer willen en het brein hier niet op voorbereiden. Kijk; je lichaam gaat veranderen zodra jij anders gaat eten en drinken, duidelijk. Jouw brein merkt dit op en zolang jij op een langzame manier gaat afvallen, zeg maar verantwoord afvallen, zal er niet zoveel weerstand zijn. Indien je echt wil afvallen en jouw droomlichaam wilt realiseren in een paar maanden tijd is er naast het dieet nog iets nodig om te slagen.

Beste afvalmethode, brein

Je brein is een belangrijk onderdeel in jouw lichaam, misschien wel het allerbelangrijkste. Je onbewuste deel van jouw brein regelt de meeste zaken voor jou zodat je in leven blijft. Het zorgt ervoor dat je ademt, bloed naar de juiste onderdelen stroomt etc. etc. etc. Dat doe jij niet bewust, daar sta jij niet bij stil. Jouw onbewuste deel van het brein is daarom 200 x (minimaal) sterker dan jouw bewuste deel. Indien jouw onbewuste dus niet akkoord is met de gewenste veranderingen kun je blijven vechten en zal het jojo-effect blijven; eerst 5 kilo afvallen en dan 10 kilo aankomen.

Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose zorgt ervoor dat jouw brein een nieuw programma krijgt waardoor jouw onbewuste deel van het brein akkoord is met jouw wensen. Hierdoor zal het niet meer tegenwerken en zelfs meewerken en stimuleren om af te vallen. Binnen enkele sessies kun jij het brein herprogrammeren om te slagen met afvallen en de beste afvalmethode te kiezen.

Klik hier voor afvallen met hypnose

Voornaam:
Emailadres: