Dieet Ervaringen

Dieet Ervaringen

Dieet ervaringen hebben we allemaal. We dachten allemaal dat diëten zoals het Dukandieet, Ziekenhuisdieet, Paleodieet of hoe ze ook mogen heten succes zouden brengen. En natuurlijk zijn er ook mensen die hiermee succes hebben, tijdelijk. Zolang ze zich houden aan het dieet zal jou lichaam meewerken en veranderen. Dit betekent ook dat indien je stopt met het dieet het lichaam ook stopt met veranderen. Dit heeft niet zoveel met een dieet te maken, is onze ervaring, maar meer met jouw levensstijl en eetgewoonte. Jij valt weer terug in de oude en bekende eetgewoontes zodat jouw lichaam niet anders kan dan weer terug gaan naar het oude lichaam.

dieet ervaringen

dieet ervaringen

Blijvend veranderen en afvallen

Indien je blijvend wilt veranderen en afvallen zijn er dus andere dingen nodig, en dat iets zit niet op bewust niveau. Want op bewust niveau heb jij gekozen voor een dieet en de ervaringen leren dat je bewust kunt afvallen, zolang je het dieet volhoudt. Nu neem ik aan dat je blijvend wilt afvallen en een slanker figuur wilt hebben. Dat betekent dat je op onbewust niveau een verandering moet doorvoeren. Je zult jouw onbewuste moeten herprogrammeren naar een ander resultaat.

Jouw brein, jouw keuze

Jouw brein doet wat jij wil, exact; niet meer en niet minder. Nu denk jij misschien; ja maar ik wil afvallen en toch lukt dat niet met een dieet. Dat klopt en dit komt omdat je in jouw hoofd een frictie hebt of je wel daadwerkelijk wilt afvallen. Ja, je ziet dat er kilo’s af mogen en dat je bijvoorbeeld 10 kilo wilt afvallen. Maar toch grijp je telkens terug naar de koekjestrommel of snoep je andere ongezonde dingen tussendoor.

De spanning tussen jouw bewuste deel van het brein en onbewuste deel van het brein zorgt ervoor dat je een jo-jo effect krijgt. Je zult het brein in harmonie moeten brengen voordat je daadwerkelijk succes zult krijgen. Je moet ervoor zorgen dat het onbewuste deel van jouw brein meewerkt aan jouw gewenste resultaat.

Wil jij jouw onbewuste deel van het brein in harmonie brengen en blijvend slanker zijn? Pas hypnose toe voor een slanker lichaam en start met afvallen zonder dieet.

Voornaam:
Emailadres: