Geheim van Slanke Mensen

Is er een Geheim van Slanke Mensen ?

Je kent ze vast wel; mensen die je ziet op feestjes en alles kunnen eten. Komen er snacks voorbij dan slaan ze het aanbod niet over. En toch zijn ze slank, hoe kan dat ? Is er een geheim van slanken mensen?

het geheim van slanke mensen

het geheim van slanke mensen

Slanke mensen

Natuurlijk is het belangrijk om te weten of er een natuurlijk aanleg is voor slank zijn of extra gewicht. En toch heeft het veel te maken hoe je denkt over het eten. Nu hoor ik je al zeggen: denken over eten? Ja, denken over het eten. Of jouw gevoel over eten. Hoe is dat gevoel over eten?

Slanke mensen hebben geen geheim, althans het zo geheim dat niemand het weet. Ook de slanke mensen niet. Als je vraagt waarom zij zo slank zijn hoor je meestal dat ze het niet weten. Ze hebben echt geen idee waarom ze zo slank zijn.

Als je verder gaat kijken of gaat onderzoeken waarom dat sommige mensen zo slank zijn blijkt dat zij anders denken over het eten (en drinken). Ze gaan – onbewust – anders om met het eten. Het gebeurt op een ongedwongen manier en maken daarom betere keuzes dan mensen met overgewicht.

Mensen met overgewicht

Indien jij overgewicht hebt ben je wellicht heel vaak met eten bezig, in gedachten. Je denkt dus vaker op een dag aan eten, of beter gezegd, wat je niet moet eten of hoeveel je moet eten.In plaats van zo bewust bezig te zijn met eten is het beter om onbewust niet bezig te zijn met eten.

Onbewust niet bezig zijn met eten

Hoe lukt het jou om onbewust niet bezig te zijn met eten? Dat lijkt onmogelijk want je bent al zolang bezig en je blijft maar aan eten denken. Waarschijnlijk denk je nu ook weer aan eten, toch?

Dat dacht ik al, dat komt omdat je onbewuste brein deze signalen door stuurt. Hierdoor ben je continue bezig met eten, calorieën tellen, hapjes afmeten, grammetjes tellen, dagelijks wegen etc.

Wil je stoppen met deze gedachten en het ‘geheim van slanke mensen’ leren? Hypnose helpt jou de gedachten opnieuw te programmeren zodat je anders gaat denken en voelen over eten.

Wordt ook slank en reserveer je hypnose afspraak vandaag nog.

Voornaam:
Emailadres: