Gewicht Verliezen

Gewicht Verliezen

Gewicht verliezen met hypnose is een praktische manier van afvallen, zo zijn onze ervaringen met cliënten van onze hypnose praktijk. Ons huidige levenspatroon en voedsel is niet meer van de kwaliteit van vroeger en zorgt ervoor dat wij steeds meer last krijgen van overgewicht. Daarbij worden we op tv vaker geconfronteerd met mooie modellen waardoor ons zelfvertrouwen ook vaker gaat zakken. Niet te vergeten dat de huidige afvalprogramma’s steeds beter scoren waar mensen met overgewicht knokken om zoveel mogelijk gewicht te verliezen. Alleen met deskundige hulp, fysiek en mentaal, lukt het om te slagen en blijvend gewicht verliezen.

Gewicht Verliezen

Gewicht Verliezen

Hoe Gewicht Verliezen

Gewicht verliezen kan op verschillende manieren; diëten of verandering van eten in combinatie met meer bewegen zorgt voor snel resultaat. Je lichaam krijgt een behoorlijk opdonder en wordt eens goed wakker geschud, niets mis mee, toch? Maar dan. Ook bij de tv programma’s zie je dat deskundige mentale hulp wordt toegepast. Psychologen of hypnotherapeuten worden ingezet om de deelnemers in de gaten te houden, en te motiveren natuurlijk.

Het verliezen van gewicht is dus niet moeilijk, het moeilijkste is om het vol te houden. Zeker als niemand in de buurt is van de snoeptrommel.

Mentale druk bij gewicht verliezen

Je brein gaat een spelletje met jou spelen. Eigenlijk is dat heel gemeen maar het gebeurt. Dat komt omdat jouw lichaam merkt dat het aan het veranderen is. Jouw brein gaat dan signalen doorgeven omdat het eigenlijk niet wil veranderen. De mentale druk om verder af te vallen wordt  als enorm stressvol ervaren. Het is daarom belangrijk dat je hiervoor deskundige hulp van een erkende hypnotherapeut inschakelt. Dat doen de tv-programma’s ook en zij hebben daar natuurlijk wel een goede reden voor. Een soort van zorgplicht om ervoor te zorgen dat de deelnemers die zijn uitgekozen ook daadwerkelijk gaan veranderen. En compleet veranderen is verandering in lichaam en verandering in geest en brein.

Wil jij slagen bij gewicht verliezen, schakel dan deskundige hulp in en reserveer een sessie bij onze deskundige en erkende hypnotherapeut.

Voornaam:
Emailadres: