Hoe het beste afvallen

Hoe het beste afvallen ?

Hoe kun je het beste afvallen, deze vragen willen ontzettend veel mensen beantwoord zien, misschien jij ook wel. Doordat er tegenwoordig zoveel nieuwe en beste diëten worden aangeboden kan ik mij voorstellen dat je niet meer weet hoe je moet kiezen en welk dieet je moet kiezen. Om goed te vallen zijn er slechts een paar dingen nodig die je eigenlijk al weten, alleen het zijn niet de dingen die jij nu denkt wat het is om het beste afval resultaat te bereiken.

Hoe het beste afvallen

Hoe het beste afvallen

Hoe het beste afvallen met dieet

Welk dieet jij kiest maakt voor mij niet zoveel uit. Het is veel belangrijker om te weten dat ongeveer 90% van alle diëten niet worden afgemaakt. En dat gegeven hakt er natuurlijk wel in. Want van de 10 mensen die starten met een dieet haken er dus 9 mensen voortijdig af en slechts 1 persoon gaat het lukken om het dieet te voltooien. Een ander probleem is dat jouw lichaam meestal meer kilo’s toevoegt aan jouw lichaam nadat je bent gestopt met diëten. Dus de kans om zwaarder te worden na een dieet is groter dan dat je blijvend slanker wordt.

Het probleem van afvallen met dieet

Het grootste probleem van afvallen met een dieet is dus het volhouden van het dieet of het afmaken van het dieet en dan een andere levensstijl erop na houden. Hoe komt dit toch en waarom kunnen slechts enkele mensen dit volhouden ? De reden hiervoor is de grote verandering in hun levenswijze en dan met name het veranderen van het eet- en drinkpatroon. 1-2 liter water drinken per dag is niet niks en als je gaat kijken wat je volgens de meeste diëten NIET mag eten dan is het gewoon niet meer leuk. Je moet dan ook een duidelijk doel voor ogen hebben om dit vol te houden. Daarbij zal jouw lichaam allerlei signalen geven die jou de andere en oude, vertrouwde kant op sturen.

Afvallen met hypnose

Wil je echt 10 kilo afvallen en blijvend resultaat boeken dan moet je dus je brein hierop voorbereiden. Je doet het met een reden en die reden moet heel duidelijk zijn. Hierdoor kom jij bij de 10% van succesvolle afvallers en zul je de veranderingen van levenswijze meemaken als een lust in plaats van een last. Hypnose helpt bij afvallen en biedt de mogelijkheid aan om blijvend slanker te blijven omdat jouw brein wordt geherprogrammeerd met jouw doel in het vizier. Afvallen met hypnose is leuker, gezonder, veiliger en beter te accepteren door jouw onbewustzijn.

Wees slim en reserveer hier jouw hypnosesessie voor afvallen met hypnose

Voornaam:
Emailadres: