Hoe kan ik snel afvallen ?

Hoe Kan Ik Snel Afvallen ?

Hoe kan ik snel afvallen?’ is een vraag die regelmatig wordt gesteld aan ons. Is het mogelijk om snel af te vallen met hypnose?’ of ‘hoeveel kilo kun je afvallen met hypnose?’. Deze, en nog meer vragen over afvallen horen we telkens weer. Daarom schrijven we nu een stukje waarom wij denken dat je de vraag anders moet stellen.

hoe kan ik snel afvallen

hoe kan ik snel afvallen

Wat is de juiste vraag om af te vallen?

Wij vinden het prima dat je deze vragen stelt en dat je op zoek bent naar het antwoord. Het probleem is vaak de oplossing. Althans wat men denkt dat de oplossing is. De oplossing voor snel afvallen wordt vaak gevonden in tijdelijke oplossingen. Denk aan diëten, afvalpillen, afslankpoeders en dat soort zaken.

Werkt dat niet: snel afvallen?

Ja natuurlijk kun je snel afvallen. Je zult echt niet de eerste zijn die snel een paar kilo kwijt raakt met een crashdieet of een pot vol afslankpillen. Of wij het aanraden? Nee, absoluut niet. De eerste reden is dat er ontzettend veel pillen weer van de markt zijn gehaald. De reden hiervoor is dat men er achter kwam dat de inhoud van menige afslankpil gewoon niet gezond was. Sommige afslankpillen zijn alweer bij wet verboden, dan weet je het wel. En de tweede reden is het gevolg op lange termijn; zodra je stopt met dieet gaat het lichaam weer veranderen, eigenlijk weer terug naar het ‘oude, vertrouwde’ lichaam.

De beste manier van snel afvallen

De allerbeste manier van snel afvallen is anders gaan denken naar eten en drinken. Je brein opnieuw programmeren zodat je andere gedachten en gevoelens over het eten krijgt. Op een manier zodat eetbuien niet meer plaatsvinden. Zodat emotionele eetstoornissen weg blijven en dat jij kunt genieten van de maaltijd, elke dag opnieuw.

Ga je snel afvallen met Hypnose?

Daar moeten we een eerlijk antwoord op geven; dat weten we niet vooraf. Bij sommige mensen gaat het sneller dan vooraf gedacht en soms duurt het gewoon langer. Dat komt door onze werkwijze met hypnose. De hypnose die wij toepassen is direct zodat wij meteen met je onbewuste kunnen communiceren. De opdracht die wij geven aan jou onbewuste is om jouw lichaam te veranderen op een ‘gezonde, veilige en verantwoordelijke’ manier.

Wanneer je gezond, veilig en verantwoordelijk wilt afvallen met hypnose ben je van harte welkom.Reserveer jouw afspraak hier.

 

Voornaam:
Emailadres: