Hypnose Om Af te Vallen

Hypnose om af te vallen

Hypnose om te vallen is allang niet meer ongewoon. Steeds vaker begrijpen mensen dat dieetpillen of afslankpillen slechts tijdelijke oplossingen met een tijdelijk resultaat. We weten allemaal dat het beste dieet bestaat uit 4 woorden:

– minder eten

– meer bewegen

Maar hoe doe je dat en nog belangrijker; hoe hou je dat vol?. Want zoals gezegd, een tijdelijke oplossing is eigenlijk geen oplossing. Zeker niet als je het bekende jo-jo effect tegenkomt met als eindresultaat dat je meer kilo’s eindigt dan dat je bent gestart. Om maar te zwijgen over de chemische samenstelling die in je lichaam terecht komt.

Gezond Afvallen

Gezond afvallen is eigenlijk gemakkelijk, maak gebruik van de 4 succes woorden en voila 🙂 Anders eten en meer bewegen is moeilijk omdat dit nu niet in jouw levenspatroon voor komt. Je zult dus moeten veranderen, maar hoe kun je veranderen? Er zijn een aantal stappen nodig om blijvend te veranderen.

Stappenplan om af te vallen

Een paar stappen zijn nodig om af te vallen en blijvend kilo’s kwijt te raken. De eerste stap is het waarom. Stel jezelf de vraag waarom jij wilt afvallen. Komt het door jouw gezondheid, voel jij je niet lekker of weet je dat als je zo doorgaat een kortere levensverwachting te hebben. Met andere woorden; ongezond leven betekent eerder dood gaan.

Indien je weet waarom jij wilt afvallen heb je ook een doel. Indien jij dit doel voor ogen kunt houden is er motivatie op te brengen. Deze motivatie moeten we dan emotioneel verankeren zodat jij van binnenuit gaat veranderen. Hiervoor is hypnose een geweldige manier omdat hypnose op onbewust niveau werkt in jouw brein.

De tweede stap is de boodschappen; zorg ervoor dat je gezonde boodschappen in huis hebt en niet in de verleiding komt om te snoepen. Een terugval krijgen is heel normaal maar het gaat er dan om hoe jij ermee omgaat. Indien je dan snel kunt terugvallen in oude gewoontes is het een gemiste kans. Leg bijvoorbeeld in de snoepkast gezonde snacks neer die je dan neemt ipv chocolade of zoetigheid.

De derde stap is weten dat jij je doel haalt in kleinere stappen. Je springt niet in 1 keer naar de hoogste trede van de trap. Dit doe je ook trede voor trede. Zo is het ook met afvallen; stap voor stap. Het starten met meer bewegen is ook stapsgewijs het beste. Niet meteen een halve marathon willen rennen (en in de prijzen willen lopen) maar eerst dagelijks een extra blokje rondom het huis lopen is al voldoende. Het lijkt niet veel maar door dit DAGELIJKS te doen voor 7 dagen bouw je kleine discipline op.

De vierde stap is beloning. Beloon jezelf als je het hebt volgehouden wat je met jezelf hebt afgesproken. Natuurlijk moet de beloning wel in de lijn van het afvallen liggen en niet tegenwerken.

Hypnose om af te vallen werkt hier super goed bij omdat je door hypnose je brein opnieuw gaat programmeren. Je doel en stappen worden snel duidelijk en je ziet heel helder jouw nieuwe lichaam voor je. Doordat je werkt met emoties is de binding vele malen sterker en zal het resultaat gemakkelijker te bereiken zijn.

Gebruik hypnose om af te vallen.

Voornaam:
Emailadres: