Hypnose om af te vallen

Hypnose om af te vallen

Hypnose om af te vallen wordt steeds bekender. Bekende sterren zoals artiesten of acteurs geven steeds vaker aan dat ze hypnose toepassen voor afname en toename van gewicht. Op deze manier komt hypnose steeds meer in de publiciteit en wordt hypnose bekend bij het grote publiek om af te vallen.

Hypnose gebruiken om af te vallen

Indien je voornemens om te starten met afvallen is het goed om verder te lezen. Hier vertel ik je namelijk hoe mijn cliënten gebruik maken van hypnose om af te vallen. Hypnose is namelijk een zeer sterke methode om gebruik te maken van het onbewuste deel van het brein. Hierdoor kun veel gemakkelijker resultaat boeken zoals een paar kilo afvallen.

Door hypnose te gebruiken omzeil de kritische factor in het bewustzijn. Zeg maar; het stemmetje dat ‘ja maar’ zegt. Het is mooi om te zien hoe cliënten bij ons komen voor afvallen en al snel vertellen wat ze allemaal hebben geprobeerd. De bekende afvalmethodes komen allemaal voorbij: acupunctuur, afvalpillen, dukandieet, ziekenhuisdieet, cambridge dieet, koolhydraten dieet, etc. Maar ook sporten, fanatiek 3 x per week op de loopband of pilates. En toch lukt het niet om blijvend af te vallen. Hoe kan dat ?

Hypnose en Afvallen

Wil je echt afvallen zul je eerst je onbewuste moeten klaar maken voor gewichtsverlies. Je moet je onbewuste zover zien te krijgen dat het belangrijk is dat jij start met 10 kilo afvallen, of meer. Zolang het onbewust hier niet aan mee werkt zal al het werk slechts van tijdelijke aard zijn. En dat is heel frustrerend. Je hebt zoveel moeite gedaan, veel tegen je zin in gaan sporten of diëten en toch gaan de kilo’s er niet af.

Hoe werkt hypnose ?

Hypnose werkt op onbewust niveau. Hypnose zorgt ervoor dat de kritische factor van het bewustzijn wordt omzeild. Hierdoor kan de hypnotiseur bij een cliënt die ‘onder hypnose’ is een nieuw patroon inbrengen. Een patroon dat ervoor zorgt dat jij nieuwe gewoontes gaat starten.

Want uiteindelijk kunnen nieuwe gewoontes ook vaste gewoontes worden en hierdoor ga je nieuwe resultaten krijgen. Resultaten die je graag wenst en dus met hypnose zijn te realiseren.

Hypnose werkt! Gebruik daarom Hypnose om af te vallen.

Voornaam:
Emailadres: