Hypnose Vermageren

Hypnose Vermageren

Hypnose vermageren, lukt dat ? Vermageren met hypnose is heel goed mogelijk. Zeker als je al vanalles hebt geprobeerd zoals dieetpillen of andere afslankmiddelen (dieet) dan is Hypnose ideaal om te vermageren.

hypnose vermageren

hypnose vermageren

Hypnose en Vermageren

Vermageren is een onbewust proces in jouw brein. Daarom lukt het niet om blijvend succes te hebben van een dieet of afslankpillen. Je bent je namelijk bewust van dat zodra het dieet stopt of de pillen op zijn ook stopt met vermageren.

Hypnose en onbewust vermageren

Jouw onbewuste deel van het brein is namelijk het sterkste deel en bepaalt voor het grootste gedeelte jouw handelen. Jouw acties komen vanuit dit gedeelte van brein. Hier worden jouw gedachten bepaald. Daarom is het zo moeilijk om nieuwe gewoontes te maken. Het kan wel, maar dat moet je op de juiste manier doen; namelijk op de onbewuste manier.

Je kunt dus een nieuwe gewoonte aanleren en je eigen maken door het zo lang te doen dat je er niet meer van bewust bent dat je doet. Denk aan tandenpoetsen in de ochtend en avond. Toen je nog een kind was werd je de geleerd door vader en moeder om dit te doen. Nu je een volwassen iemand bent doe je het ‘automatisch’ elke ochtend en avond, zonder na te denken. Althans de meeste keren 🙂

Vermageren en hypnose

Zo kan het ook met vermageren. De ervaringen met vermageren en hypnose leren ons dat je gemakkelijk op onbewust niveau nieuwe gewoontes kunt ‘programmeren’.  Doordat je onder hypnose gaat kan de hypnotiseur jouw onbewuste brein nieuwe opdrachten geven die ervoor zorgen dat je gaat vermageren.

Gedachten – Gedrag – Resultaten

Doordat je nieuwe gedachten krijgt ontwikkelen zich nieuwe gewoontes, oftewel nieuw gedrag. Dit nieuwe gedrag zorgt voor nieuwe resultaten. Je kunt dus gemakkelijk met hypnose nieuwe resultaten realiseren. Daarbij is het goed om te weten dat deze resultaten veel gemakkelijker zijn te realiseren omdat het onbewust toepast.

Reserveer je hypnosesessie, gebruik hypnose voor vermageren.

Voornaam:
Emailadres: