Hypnotherapie Afvallen

Hypnotherapie Afvallen

Hypnotherapie en afvallen, lukt dat ? Mensen die veel moeite hebben met overgewicht proberen vaak verschillende oplossingen. Diëten, sporten, acupunctuur, laser etc. Het probleem is dat dit niet werkt voor iedereen. Veel mensen hebben daarom nog steeds last van overgewicht en zoeken nu een oplossing die meteen goed en blijvend is. Hypnotherapie Afvallen is voor veel mensen al de beste oplossing gebleken.

Hypnotherapie en Afvallen

Het probleem van afvallen is vaak dat het afvallen slechts tijdelijk is. Zolang als het dieet wordt gebruikt zal het lichaam veranderen en zal jij afvallen. Zodra je stopt met het nieuwste dukandieet, paleodieet of hoe ze ook mogen heten gaat het lichaam terug naar de oude en ongewenste staat. Hoe kan dat toch ?

De reden hiervoor ligt in het deel van het onbewuste brein. Jouw keuze om af te vallen is bewust gekozen, op zich niets mis mee. Maar je onbewuste deel van het brein werkt – nog – niet mee en zal daarom strijden voor herstel.

Hypnotherapie en Dieet

Kun je hypnotherapie gebruiken als ondersteuning tijdens het diëten? Dat is een goede en logische vraag die volgt op dit verhaal. Indien je gebruik maakt van een dieet zal jouw lichaam veranderen. Jouw brein moet dan ook worden gestimuleerd om te veranderen, en dat lukt niet altijd blijvend. Om te communiceren met jouw onbewuste deel van het brein is hypnose zeer geschikt. De combinatie van zowel hypnotherapie en dieet ligt voor de hand tot succes.

Hypnotherapie en 15 kilo afvallen

Dit is slechts een voorbeeld (15 kilo afvallen) en had ook 20 kilo of 10 kilo kunnen zijn. Je kunt 15 kilo afvallen met hypnotherapie, ook zonder dieet. Dit komt omdat je tijdens de hypnotherapie sessie volledig ontspannen bent en openstaat voor suggesties van de hypnotherapeut. Ik zal dan jouw gewenste gewicht programmeren op een manier die ervoor zorgt dat jij op een goede, gezonde, veilige en verantwoordelijk manier zult afvallen. Dat is niet 15 kilo afvallen in 1 week, dat heet een crashdieet.

Wil jij hypnotherapie gebruiken om gezond af te vallen en – bijvoorbeeld – 15 kilo te verliezen? Maak je afspraak voor de hypnotherapie sessie en start met afvallen.

Voornaam:
Emailadres: