Hypnotherapie Afvallen

Hypnotherapie Afvallen

Hypnotherapie en afvallen is een goede combinatie met zeer succesvolle resultaten. Het afvallen met hypnotherapie is succesvol omdat het de enige juiste manier van blijvend afvallen is. Dit in tegenstelling tot het gebruik maken van een dieet. Afvallen met een dieet kan goed zijn zolang je gebruik maakt van het dieet, zodra je stopt met diëten gaat je lichaam weer terug naar het oude omdat je oude gewoontes terugkeren.

Hypnotherapie Afvallen Ervaringen

Veel van mijn cliënten komen omdat ze het beu zijn om te zwaar te zijn. Het zware lichaam gaat ze gewoon tegenstaan. Ze hebben al vanalles geprobeerd; acupunctuur, dukandieet, ziekenhuisdieet, paleodieet, whatever. Oja, sommige bevestigen ook dat ze nog een lopend abonnement bij de sportschool hebben. Nadat ze een paar weken waren geweest zijn ze ermee gestopt, gewoon. Gewoon omdat het toch niks voor hen was.

Afvallen met Hypnotherapie

Afvallen met hypnotherapie is gewoon anders en zorgt ook voor ander resultaat, een blijvend resultaat. Jouw vorige keuze om af te vallen vond plaats op bewust niveau; je stond voor de spiegel, zag jouw lichaam en besloot ter plaatse dat er iets moest gebeuren. Of je zat op de bank tv te kijken en kwam ‘toevallig’ een TommyTeleshopping reclamevideo langs met de nieuwste afslankmethode ‘met succes uit Zuid Amerika’.

Let op: natuurlijk hebben mensen ook succes met deze methodes en diëten. Zolang jij het volhoudt om het dieet te volgen of daadwerkelijk de afslankpillen dagelijks in te nemen moet er wel een effect ontstaan. Maar wat gebeurt er als je stopt met het slikken van de dieetpillen? Wat gebeurt er als ophoudt met diëten? Juist, je valt weer terug in oude gewoontes met dezelfde resultaten waarom je bent begonnen met afvallen.

Hypnotherapie werkt voor afvallen

Afvallen met Hypnotherapie werkt gewoon eenvoudig op een andere manier, de onbewuste manier. Door gebruik te maken van hypnotherapie gaat de hypnotherapeut jouw onbewuste deel van het brein ‘herprogrammeren’. Hierdoor ontstaat er een nieuw ‘programma’ dat zal leiden tot een nieuw resultaat. Stel je voor dat jij 15 kilo wilt afvallen. De hypnotherapeut zal dan jouw gewenste resultaat programmeren zodat jij ook daadwerkelijk deze 15 kilo zult afvallen.

Wil jij met Hypnotherapie Afvallen ? Maak een afspraak en plan je eerste sessie vandaag in.

 

 

Voornaam:
Emailadres: