Nigella Lawson past Hypnose toe voor Afvallen

Nigella Lawson verliest kilo’s door Afvallen met Hypnose

Nigella Lawson, bekende kokkin en schrijfster van een aantal kookboeken, is recentelijk in het nieuws gekomen met haar nieuwe lichaam. De Engelse keukenprinses die bekend is vanwege haar enthousiaste manier van presenteren, en haar chocoladetaarten 🙂 is in navolging van Lilly Allen ook gevallen voor de successen die hypnose kunnen bereiken.

Nigella Lawson afvallen met hypnose

Nigella Lawson afvallen met hypnose

Nigella Lawson afgevallen

Nigella is behoorlijk afgevallen en heeft een vervelende tijd achter de rug met haar echtgenoot, die is inmiddels bezig met een scheiding. De situatie liep uit de hand toen het stel ruzie kregen in een restaurant en waarbij – volgens ooggetuigen – haar man haar mishandelde. Daarop volgde een ware mediaheisa zoals ze dat alleen in Engeland kennen. Nu heeft ze blijkbaar gekozen voor hypnose om af te vallen en te starten met een nieuw leven. Dit zorgt ervoor dat ze weer veel zelfvertrouwen heeft gekregen met als resultaat dat ze is gaan daten. Pierce Brosman troost haar volgens dit bericht, niet verkeerd natuurlijk. Uiteraard heeft de pers dit ook al in de gaten en al snel zullen ook hiervan berichten binnenkomen, compleet met foto’s. Je zult maar beroemd zijn….

Sterren verliezen kilo’s met hypnose

Zoals gezegd zijn er steeds meer sterren die gebruik maken van hypnose om snel af te vallen en om nieuwe gewoontes toe te passen. Dit kan natuurlijk voor iedereen, je hoeft hiervoor niet beroemd te ze zijn zoals Nigella Lawson. Hypnose is geschikt voor iedereen, vanaf ongeveer 16 jaar. Deze leeftijd is niet keihard als gegeven maar – zo leert de ervaring – is een ondergrens. Opleiding, achtergrond of sexe doen niet terzake om af te vallen met hypnose. Tenslotte is het jouw eigen brein dat gaat werken voor jou.

Wil jij, net als de bekende sterren Lilly Allen en Nigella Lawson afvallen met hypnose? Plan dan een – gratis – gesprek in met hypnose coach Rob en ontdek hoe jij gemakkelijk kunt afvallen, net als Nigella Lawson.

KLIK HIER VOOR EEN INSPIRATIESESSIE

 

Voornaam:
Emailadres: