Overgewicht

Last van Overgewicht ?

Onlangs bezocht een vrouw onze praktijk met het probleem van overgewicht. De vraag was duidelijk; kan ik afvallen met hypnose ?
Nadat zij eerst onze website had bezocht, diverse artikelen over afvallen had gelezen heeft ze een afspraak gemaakt. Zij koos voor het 2-stappenplan, vanwege de garantie.

overgewicht

overgewicht

Eenmaal bij de praktijk aangekomen vertelde ze dat zij al diverse manieren had geprobeerd om af te vallen. De ene keer lukte het beter dan de andere keer en ook het resultaat was duidelijk verschillend. De ene manier zorgde voor 10 kilo afvallen en de andere keer was ze bijna 20 kilo afgevallen.

Probleem van Afvallen met dieet

Het probleem was dat alle manieren die ze tot nu toe probeerde geen blijvend resultaat leverde. De meeste diëten die zij probeerde lukte het wel om slanker te worden maar zodra het dieet ten einde was kwamen de kilo’s terug. Snel terug.

De eigenwaarde en zelfvertrouwen waren bij haar bijna helemaal verdwenen. Ze wilde zo graag slanker zijn dan dat ze nu was en ze wilde alles proberen. Diëten, ‘slank worden’ poedertjes, afslankpillen, noem het maar op. Ze heeft inmiddels een behoorlijke bibliotheek met boeken over gezond eten, shakes maken etc. En toch lukt het haar maar niet om voldoende af te vallen voor een langere tijd.

Bewust afvallen

Nadat duidelijk werd waarom ze niet blijvend slank bleef ging er een ‘lampje’ aan. De keuzes die zij steeds opnieuw had gemaakt was op bewust niveau. De reden hiervoor waren ook op bewust niveau. Het probleem dat daarbij ontstaat is dat je een intern  ‘gevecht’ krijgt met je onbewuste deel van het brein. En – zoals altijd – gaat het onbewuste deel winnen, want dat is min. 200 x sterker dan het bewuste deel.

Ook zij heeft ervoor gekozen om hypnose toe te passen om af te vallen, blijvend afvallen wel te verstaan.

Wil jij ook afvallen en een paar kilo kwijtraken? Blijvend afvallen zonder dieet kan met hypnose. Reserveer nu je afspraak voor de hypnosesessie en geniet straks van je slanke lichaam.

 

Voornaam:
Emailadres: