Snel Afvallen Dieet

Snel Afvallen met een Dieet

Gisteren kreeg we het verzoek om iemand te behandelen. Zij wilde snel afvallen. Ze was heel bereid om er veel voor te doen. Zo had ze al veel geld uitgegeven om slanker te worden. Heel veel diëten gekocht en geprobeerd, sommige met goed resultaat. Maar zodra ze hiermee stopte zag ze dat ze weer zwaarder werd.

Nu het zomer wordt wil ze snel afvallen. Het liefste binnen 1 tot 2 weken een kilo of 10. Eigenlijk wil ze 15 kilo afvallen….

snel afvallen dieet

snel afvallen dieet

Snel Afvallen met een Dieet

Kun je snel afvallen met een dieet? Jazeker, dat lukt heel goed. Er zijn diverse diëten die ervoor zorgen dat je snel afvalt. Het bekendste dieet waarvan is bewezen dat je snel afvalt is het water-en-brood-dieet. Eet ’s morgens een halve boterham en drink de rest van de dag uitsluitend water. Moet jij eens kijken hoeveel je gaat afvallen….

Gekkenwerk dat er nog steeds zoveel mensen zijn die op zoek zijn naar diëten of andere ‘afslank wondermiddelen’ om snel een paar kilo kwijt te raken. Zodra het dieet stopt of jij stopt met het dieet omdat het niet smaakt, te moeilijk is of niet past in je dagelijkse ritme ben je weer terug bij het startpunt. Vaak met een paar kilo erbij, zomaar.

Gezond afvallen

Er is ook een manier om gezond af te vallen. Gewoon afvallen, afvallen zonder dieet. Deze manier heet onbewust afvallen. Onbewust afvallen zorgt niet voor een hongerig gevoel of een knorrende maag. Heeft geen bijverschijnselen zoals een totaal onthoudingsplicht op elk feestje.

Gezond afvallen is blijvend afvallen, met een blijvend resultaat. Het gaat misschien langzamer dan je wenst maar het zorgt er wel voor dat je het lichaam krijgt dat jij wenst.

Hoe werkt dat dan; onbewust afvallen ?

Onbewust afvallen lukt door je onbewuste handelen te veranderen. Door je gedachten te veranderen, veranderen ook je acties. En omdat jouw acties veranderen ga je andere resultaten krijgen.

Is onbewust afvallen iets voor jou? Wil jij afvallen zonder dieet maar wel met blijvend resultaat?

Reserveer nu je afspraak voor afvallen met hypnose voor een blijvend resultaat.

Voornaam:
Emailadres: