Snelle manier van afvallen

Snelle manier van afvallen

Welke snelle manier van afvallen is het beste ? Eigenlijk is dat niet de juiste vraag omdat je – waarschijnlijk – een foute keuze gaat maken. Althans, hoeveel kilo wil je afvallen ? Wil jij 10 kilo afvallen, meer of minder. En dan, wat er gaat er gebeuren als je 10 kilo bent afgevallen?

snelle manier van afvallen

snelle manier van afvallen

Snelle manier van afvallen, de juiste manier

De juiste manier van afvallen, en dat kan ook heel snel, is door je complete lichaam op 1 lijn te hebben met jouw toekomstige verwachtingen. Misschien heb je al eens eerder geprobeerd om af te vallen en is dat ook gelukt. Maar wat gebeurde er nadat jij het streefgewicht had bereikt. Juist; waarschijnlijk ben jij in het bekende jojo-effect getrapt en ben je daarom nu op zoek naar een snelle manier van afvallen.

Snelle manier van afvallen, diëten

Je kunt met diëten snel afvallen, laat daar geen twijfel over ontstaan en ik ben de laatste die daar een discussie over aangaat. Dat is niet het probleem, het probleem van diëten is dat het vaak een tijdelijke oplossing is. En daar heb jij jouw probleem niet mee opgelost. Het probleem zit hem vaak in het onbewuste patroon dat mensen hebben. Daarom kunnen ze wel 1 week afvallen of 2 weken afvallen maar zodra het dieet op is en de afvalpoeders of afvalpillen op zijn gaan we weer terug naar het ‘oude leven’. Wat heb je daar aan, serieus. Wat schiet je daar mee op ?

Het gevaar van snel afvallen

Er bestaan diverse gevaren aan snel afvallen. Diverse keren hoor en lees je over onderzoeken die aantonen dat snel afvallen niet gezond is. Je lichaam krijgt een enorme opdoffer voor een korte tijd en zal natuurlijk gaan reageren. Eerst door het lichaam te laten veranderen, dus minder kilo’s en vervolgens zal het lichaam er alles aan doen om je oude lichaam weer terug te krijgen. Zodra dit is gelukt zal een reserve opbouwen mocht jij nogmaals zo’n idee in jouw hoofd halen. Dan heeft het lichaam dus al iets extra’s waarop het kan teren.

Afhankelijk van het dieet is er ook veel lezen dat diëten niet alle voedingsstoffen voorschrijven die wel nodig zijn, dagelijks. Je eet dus minder van de noodzakelijk voedingsstoffen die jouw lichaam nodig hebben, ook niet goed dus.

Hypnose en snel afvallen

Je zult in eerste instantie ook jouw onbewuste deel van jouw brein moeten activeren om blijvend af te vallen. Dit moet in de lijn zijn van jouw verwachtingen met jouw bewuste keuze. Indien je dit niet doet zul je slechts tijdelijk resultaat halen en komen de kilo’s weer snel terug. Hypnose doet jouw onbewuste deel opnieuw programmeren zodat je onbewuste jou gaat helpen met afvallen in plaats van tegenwerken. Zodra jij jouw onbewuste deel van het brein mee laat werken kun je ook snel afvallen. Daarom is afvallen met hypnose een goede manier van afvallen.

Voornaam:
Emailadres: