Tips Om Af Te Vallen

Tips om af te vallen

Ben jij op zoek naar tips om af te vallen ? Deze tips kunnen jou snel helpen met het bereiken van jouw streefgewicht zonder dat je er echt veel moeite voor moet doen. Het vraagt wel discipline om af te vallen, althans dat zeggen de meeste diëtisten. Wij vinden van niet, we leggen hier uit waarom.

Tips om Af te Vallen

Tips om Af te Vallen

Tips om af te vallen, hoe dan ?

Om goed en gezond af te vallen is het nodig om jouw levensstijl te veranderen want meestal zijn mensen met overgewicht niet plotseling dikkere geworden maar over een periode van enkele maanden en jaren. Door elke dag, week en maand het jou gemakkelijk te maken heb jij het nu zo zwaar en daar moet verandering in komen !

Ik ga je niet vertellen dat fruit en groente gezonder is dan een chocoladetaart, dat weet jij best wel en op zich mag je best wel eens een taartje mee eten op een verjaardagsfeest, althans met onze methode, daar later meer over. Het gaat er namelijk om wat je elke dag doet in plaats wat je ene keer doet. Dat geldt ook voor slanker worden en vermageren en weer op je gedroomde streefgewicht komen.

Waarom werken diëten niet ?

De meeste diëten werken wel ! Niet voor iedereen maar voor de meeste mensen werken ze wel. Althans zo lang jij je houdt aan het dieet, zodra je stopt met het dieet dan verander je dus weer je levensstijl en voedingspatroon en dus ook – automatisch – je lichaam weer. En dat is ook meteen het grootste probleem van elk dieet; niemand houdt het vol om zijn/haar hele leven lang af te vallen met een dieet omdat je altijd wel terug verlangt naar een snack of zoetigheid. En zodra dit gebeurt voel jij je weer slecht, over jezelf, omdat hebt gefaald. Volgens ons moet dit anders kunnen en gelukkig is dat ook het geval.

Afvallen met Hypnose

Wij zijn het eens dat je anders zou moeten eten en drinken indien je een ander lichaam wilt krijgen. Oke, tot zover is alles duidelijk maar……. hoe dan ? Je zult ook jouw mindset op orde moeten hebben om te kunnen slagen in het volhouden van een andere levensstijl. Zeker als het minder leuk en minder gemakkelijk is dan wat je nu doet. Indien je dus ander eten en drinken moet nemen is het super belangrijk om te weten waarom je dit doet en daar ontbreekt het vaak aan bij de “afvallers”. Het toekomstbeeld is niet helder omdat men vaak denkt aan het te verliezen kilo’s in plaats van het streefgewicht. Hierdoor is je mindset verkeerd en is jouw plan om af te vallen gedoemd om te mislukken.

Met onze methode zorgen wij ervoor dat jij klaar bent om jouw streefgewicht te bereiken op een goede manier. Een manier die is vol te houden om af te vallen en zo ook jouw streefgewicht te blijven behouden, en dat is volgens ons het aller belangrijkste. Want pas op indien je start met een dieet zonder toekomstplan; zodra je stopt met een dieet (omdat je bijvoorbeeld 10 kilo bent afgevallen) is het goed mogelijk dat er zomaar 12 kilo (of meer) weer snel terugkomen en dat is wel het allerlaatste wat jij wenst, toch ?

Start daarom met Afvallen met Hypnose en laat je mindset in orde maken zodat jouw onbewuste met je mee gaat werken om af te vallen !

Voornaam:
Emailadres: