Veel Afvallen

Veel Afvallen

Veel Afvallen, wat is veel afvallen? Voor sommige is 10 kilo afvallen al veel afvallen terwijl anderen meer dan 20 kilo willen afvallen, of nog meer. Veel afvallen is voor iedereen anders. Dit heeft te maken met jouw streefgewicht en lengte. Er zijn veel rekenmethodes die een indicatie geven hoeveel jij MOET wegen. Belangrijk vinden wij het gewicht waarbij jij het prettigste bij voelt. En dat kan best wel eens een ander gewicht zijn dan volgens de BMI 🙂

Veel Afvallen

Veel Afvallen

Is Veel Afvallen Goed ?

Veel afvallen in 1 keer is zeker niet goed. Veel mensen gebruiken hiervoor wel eens crashdieet. Het probleem dat hierbij ontstaat is dat jij het lichaam een dusdanig opdonder geeft dat het lichaam vanzelf gaat protesteren. Het lichaam wil graag intact blijven en werkt dan ook beschermend. Vooral jonge bruidjes willen nog wel eens een crashdieet toepassen om snel – voor de bruiloft – een paar kilo af te vallen. Wij raden het niet aan, sterker nog; wij raden het af !

Verantwoord Afvallen

Verantwoord afvallen is afvallen volgens een geleidelijke manier. Een manier waarop jouw lichaam eraan kan wennen en mee kan werken om het lichaam te krijgen dat jij wenst. Ook jouw brein is hiervoor een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat het tot een succes komt. Misschien wil jij dit niet en wil je graag snel en veel afvallen, maar nogmaals dit is niet goed.

Snel veel afvallen

Snel en veel afvallen zorgt ervoor dat jouw lichaam uit balans raakt. Jouw lichaam zal zelf weer zorgen dat het in balans komt EN zal ervoor zorgen dat er een beetje reserve heeft mocht er weer een ‘aanval’ komen. Dit zorgt voor het bekende jojo-effect en dat is iets wat jij niet wilt, geloof me.

Gezond afvallen en verantwoord afvallen is afvallen waarbij het lichaam en brein in overeenstemming zijn en samenwerken om tot een goed resultaat te komen.

Voornaam:
Emailadres: