Verantwoord Afvallen

Verantwoord Afvallen

Gelukkig willen steeds meer mensen verantwoord afvallen. In plaats van een crashdieet of afslankpillen kiezen ze steeds vaker voor hun eigen verantwoordelijkheid met afvallen.

Hoe kun je verantwoord afvallen ?

Om verantwoord afvallen te beantwoorden ligt het antwoord vaak in de vraag… Jij bent verantwoordelijk voor jouw lichaam. Daarom ben je ook verantwoordelijk voor de manier waarop je gaat afvallen. Snel een paar kilo kwijtraken kan iedereen, maar verantwoord afvallen is een heel ander verhaal.

verantwoord afvallen

verantwoord afvallen

Jij en verantwoord afvallen

Nu jij op zoek bent naar het antwoord om verantwoord slanker te worden is het goed om te weten dat jouw lichaam wordt aangestuurd vanuit jouw brein. Dat betekent ook dat hier de oplossing zit voor verantwoord afvallen. Door jouw brein te veranderen gaat jouw eetpatroon veranderen en dus – automatisch – jouw lichaam veranderen.

Door anders te denken en voelen over eten (en drinken) kun goed en verantwoord afvallen.

Het geheim van Verantwoord Afvallen

Het geheim is dat er geen geheim is van afvallen. Jij weet ook wel welk eten goed en slecht voor jou is. Of in elk geval wel eten je moet minderen en welk andere eten je meer moet nuttigen. Maar waarom lukt het dan toch niet om slank te worden, of blijven?

Onbewust verantwoord afvallen

De beste manier van verantwoord afvallen is onbewust verantwoord afvallen. Dus geen tijdelijke acties zoals dieten of pillen of een aanbieding van de sportschool omdat dat ‘moet’. De beste keuze is om jouw brein te herprogrammeren om weer te weten waarom jij verantwoord wilt afvallen en waarom jij een ander lichaam wilt. Zodra je dat weet ben je al een stap verder in de goede richting en gaat het ook lukken om slanker te worden.

Wil je hulp bij verantwoord afvallen en hypnose toepassen zodat je anders gaat denken en voelen over eten? Reserveer dan hier jouw hypnose sessie.

Voornaam:
Emailadres: