Vermageren zonder Dieet

Vermageren zonder Dieet

Vermageren zonder dieet is uitsluitend mogelijk op onbewust niveau, met hypnose. Als je wilt bijvoorbeeld 10 kilo wilt vermageren lukt dit niet zonder dat je andere gewoontes toepast. De huidige gewoontes brengen het huidige resultaat, daarom wil je 10 kilo vermageren.

vermageren zonder dieet

vermageren zonder dieet

Vermageren zonder dieet, hoe doe je dat?

Hoe kun je vermageren zonder dieet? Door je gewoontes aan te passen is het eenvoudig en simpel om te vermageren. De gewoontes zorgen er namelijk voor dat jij andere resultaten gaat krijgen en gemakkelijk en snel enkele kilo’s gaat vermageren. Zo kun je binnen 2 weken bijvoorbeeld 10 kg vermageren, zonder problemen.

Gewoonte aanpassen voor vermageren

Om je gewoontes aan te passen is er wel het een en ander nodig. Tenslotte lukt het jou niet om nu ook een paar kilo te vermageren. Dus wil je een slank lichaam is het nodig om gewoontes aan te passen, duidelijk. Maar hoe pas je de gewoontes aan? Je hebt tenslotte al een paar keer geprobeerd om te vermageren met het aanpassen van gewoontes, en helaas heb je het niet volgehouden. Dat komt omdat je een interne frictie hebt gekregen tussen je bewuste brein en onbewuste brein, althans gedeelte van het brein.

Onbewust vermageren

Je moet het sterkste gedeelte van je brein zien te ‘winnen’ voor je nieuwe doelstellingen. Indien jouw doelstelling dus 10 kilo vermageren is, moet je onbewuste deel van je brein dit ook willen. En daar zit vaak

et probleem. Omdat je een dieet of afslankpillen hebt gebruikt kan je lichaam wel afslanken. Maar….. zodra je stopt gaat jouw lichaam weer terug naar het ‘oude lichaam’.

Je moet dus het onbewuste deel van je brein motiveren om mee te doen. Daarom is Hypnose heel sterk bij vermageren. Hypnose gebruiken om te vermageren zorgt voor een blijvend resultaat. Omdat hypnose op onbewust niveau werkt en communiceert lukt het wel om te vermageren met hypnose.

Start daarom met hypnose om te Vermageren zonder Dieet.

Voornaam:
Emailadres: