Wij Vallen Af

Wij Vallen Af

Wij vallen af hoor ik als ik vraag aan onze cliënten hoe het gaat na enkele hypnosesessies. Steeds meer mensen begrijpen de kracht van hypnose om de doelstellingen te halen, zo ook voor mensen die willen afvallen.

Wij Vallen Af

Wij Vallen Af

Tips om Af te Vallen

Hier zijn enkele tips om af te vallen die voor snel resultaat zullen zorgen:

  1. omschrijf je doel
  2. geef aan wat je ervoor gaat doen
  3. vertel het aan anderen
  4. bereid je voor op tegenslag

1 Omschrijf je doel; teveel mensen die starten met afvallen doen het afvallen verkeerd. Zo zeggen zij bijvoorbeeld dat ze 10 kilo afvallen of nog erger; ze willen 10 kilo afvallen. Jouw brein reageert het beste op directe en duidelijke instructies waarbij er geen ruimte is voor twijfel. Dus zeg niet hoeveel je wilt afvallen maar zeg tegen je brein hoeveel kilo jij wilt wegen. Nog beter is om tegen jou lichaam te zeggen dat jij al zoveel kilo weegt. Ik leg je verder op uit hoe dit werkt.

2. Vertel hoe je dit gaat doen, doe je een dieet of ga je sporten (beiden is niet aan te raden) om ga je anders eten (YES!). Schrijf het op en hang het op een duidelijke plek neer waar je het elke ochtend zult zien.

3. Maak de committent met iemand die jou erop aan durft te spreken als jij je niet houdt aan je eigen opdracht. Het moet iemand zijn die van jou de carte-blanche heeft gekregen om hard tegen te op te treden, tenslotte gaat het om jouw gezondheid. Nog beter is om het tegen meer mensen te vertellen, bij voorkeur mensen die jij respecteert want jij wilt niet falen in de ogen van mensen die jij respecteert.

4. Tegenslag zul je altijd tegenkomen, bereid je daarom voor op tegenslag. Op deze manier weet je dat tegenslag een onderdeel is van de reis die je maakt naar jouw droomlichaam en streefgewicht. Je bent voorbereid.

Toelichting op punt 1

Voor jouw brein maakt het niet uit wat werkelijkheid is of wat een fantasie is. Hierover schreef ik al in andere artikelen. Ons brein kan geen verschil opmaken ! Vertel daarom tegen jouw brein dat jij x-kilo weegt en jouw brein zal ervoor zorgen dat dit werkelijkheid wordt.

Dit moet op een deskundige en juiste manier gebeuren zodat het ook zeker gaat gebeuren, bij twijfel zal jouw brein ook twijfelen. Door een deskundige hypnotiseur kan jouw brein zo ‘geprogrammeerd’ worden dat dit voor jouw brein werkelijkheid is waardoor dit gaat gebeuren. Jouw brein stuurt jouw lichaam, niet andersom. Wees daarom duidelijk in de communicatie naar jouw brein en weet wat je vertelt !

 

Voornaam:
Emailadres: