Afvallen met Hypnose Ervaringen

Afvallen met Hypnose Ervaringen

Afvallen met hypnose wordt steeds bekender en er zijn succesverhalen van mensen die – blijvend – zijn afgevallen dankzij hypnose. Veel artiesten en bekende sterren gebruiken hypnose om af te vallen. Nu kun jij ook afvallen met hypnose, lees hier over afvallen met hypnose ervaringen.

Afvallen met Hypnose Ervaringen

Afvallen met Hypnose Ervaringen

Afvallen met hypnose Ervaringen

Afvallen met hypnose is geen nieuw proces, het bestaat al jaren maar de laatste tijd komen steeds meer artiesten en bekende sterren openlijk ervoor uit dat zij hypnose gebruiken om af te vallen. Afvallen met hypnose is dus al langer bekend, waarom nog niet bij jou ? In eerste instantie zal ik uitleggen hoe het proces werkt en wat je met hypnose kunt doen om slank te worden (en blijven).

Afvallen met hypnose, proces

Stel jij wilt – als voorbeeld – 10 kilo afvallen, dan is hypnose een uitstekende manier om toe te passen. De reden hiervoor is dat afvallen met hypnose zeer goed werkt doordat jouw brein meewerkt ipv tegenwerkt. Jouw onbewuste deel van het brein heeft altijd de beschermende functie en afvallen is een dreigend gevaar. Omdat jouw lichaam gaat veranderen is er een ‘dreigend gevaar’. Hierdoor zal het brein een ‘spelletje’ met jou spelen door telkens impulsen te geven dat het dieet niet lekker is, het niets uitmaakt om vandaag te snoepen, je erop te wijzen dat er nog koekjes liggen in de kast, etc.

Doordat je onbewuste deel van het brein op 1 lijn komt met het bewuste deel zul je gaan slagen en is afvallen met hypnose easy.

Afvallen met hypnose ipv dieet

Waar elk dieet mee worstelt is dat mensen afhaken, ze houden het niet vol om te blijven dieten. Ook al weten ze dat ze ongezond leven met dit overgewicht. Daarom worden consulentes ingezet en programma’s gemaakt met diëtiste etc. Dit is al een hele verbetering maar nog niet voldoende, het gaat erom dat jij eerst jouw mindset op de juiste manier doet ‘programmeren’. Hypnose is hiervoor ideaal omdat hypnose bekend staat als ‘herprogrammeer code’ voor onbewust gedrag.

Reserveer hier jouw hypnosesessie en start met afvallen met hypnose

Bekijk hier de video’s van onze cliënten en hun Hypnose Ervaringen:

Voornaam:
Emailadres: