Afvallen met Hypnose

Afvallen met Hypnose

Last van overgewicht? Je bent niet de enige! Overgewicht is de laatste tijd een veel voorkomend probleem en het is gemakkelijk Afvallen met Hypnose

afvallen met hypnose

afvallen met hypnose

Voeding is overal aanwezig, in allerlei vormen, soorten en maten. We krijgen door het grote aanbod en door reclame veel prikkels die de behoefte aan voeding versterken. Helaas kiezen we niet alleen voor gezonde voeding en een normaal voedingspatroon, maar gaan we ongewild over tot snacken en snaaien. Hoe kan dat eigenlijk? En wat kun je eraan doen?

Primitieve mechanismen

De behoefte aan voeding is zo oud als de mensheid. Zonder voeding kun je niet groeien, sterker nog, zonder voeding overleef je niet. Omdat voeding letterlijk van levensbelang is, zijn onze reflexen om voeding te zoeken enorm goed ontwikkeld. De primitieve, natuurlijke mechanismen rondom voeding zijn zo diep ingesleten dat we er ons niet meer van bewust zijn. Veranderingen in de maatschappij spelen in op die onbewuste patronen en helaas gaat dat meestal de verkeerde kant op. We ervaren meer stress en spanning en onbewust reageren we daarop door meer voedsel in te nemen. Of we zien veel reclame van ongezonde voeding en pikken die boodschappen onbewust op als stimulans om te veel vet, zoet en zout te gaan eten.

Goede diëten bestaan niet

Onbewuste drijfveren beïnvloeden dus ons voedingspatroon. Als je denkt dat voeding een zaak is die zich alleen op bewust niveau afspeelt, dan zul je de oplossing tevergeefs ook op dat niveau proberen te vinden. Je gaat bijvoorbeeld het populaire koolhydraten dieet volgen omdat je wilt afslanken. Misschien probeer je te gaan afvallen met shakes of kies je voor een proteïne dieet. Maar omdat je de diepere oorzaak niet aanpakt, komt het oude mechanisme gewoon weer terug na afloop van je crash dieet.

Het kan anders!

Weet je dat je kunt afvallen zonder sporten en zonder het volgen van een streng dieet? Gezond afvallen bestaat wel degelijk.

Door hypnotherapie kun je het onbewuste patroon doorbreken dat de oorzaak is van je ellendige overgewicht. Op rationeel niveau weet je dat eten je niet gelukkig maakt, maar de drang om te eten is zó groot geworden dat je het niet kun laten.

Je hebt in je onderbewustzijn namelijk bepaalde emoties of gebeurtenissen gekoppeld aan voeding. Een hypnotiseur of hypnotherapeut helpt je om op diep niveau de koppeling tussen emoties en voeding los te laten. Zodra die sterke innerlijke drijfveer oplost, kun je eindelijk kilo’s afvallen in een week tijd! Afvallen met hypnose is dan ook een bijzonder manier van afvallen zonder sporten. Vooral voor diegene die al van alles hebben geprobeerd is het ideaal om deze manier van afvallen zonder dieet te doen.

Wanneer je gaat starten met ‘Afvallen met Hypnose’ kun je hier je afspraak plannen met de digitale agenda. Jij kiest welke datum en tijd het beste voor uitkomt om te starten met afvallen.

 

Voornaam:
Emailadres: