Gezond Overgewicht Bestaat Niet

Gezond Overgewicht Bestaat Niet

Overgewicht en te dik zijn is altijd ongezond, dat wisten we al. Maar naar nu blijkt kan dit ook al fatale gevolgen hebben bij normale waarden van cholesterol, bloeddruk en bloedsuiker. Iets waar we altijd op hebben gelet geeft nu dus een ander inzicht, belangrijk om te weten !

Gezond Overgewicht Bestaat Niet

Gezond Overgewicht Bestaat Niet

Onderzoek Overgewicht

Een onderzoek uit een grote groep mensen, 60.000 personen (!), heeft aangetoond dat mensen met een overgewicht altijd gezondheidsrisico’s dragen. Dit in tegenstelling tot datgene wat we altijd dachten.

Onderzoekers van het Mount Sinai Hospital in Toronto toonde aan dat er wel degelijk grote gevaren zitten aan overgewicht.

Lange Termijn Resultaat

De onderzoekers keken met name naar de langere termijn (10 jaar) om te zien waar overgewicht naar leidt. Nu blijkt dus dat overgewicht leidt tot eerder overlijden…

De oorzaak van het overlijden vind men in hart- en vaatziekten die ervoor zorgen dat men eerder komt te overlijden. Gezond zijn en gelijktijdig dik zijn is dus een mythe.

Gezond Afvallen

Wanneer je wilt afvallen op een gezonde en verantwoordelijke manier is het goed om te weten dat jouw brein jouw lichaam aanstuurt en beheerst. Het gebruik van een crashdieet is daarom niet aan te raden aangezien de meeste lichamen hier slecht op reageren (gelet op de langere termijn).

Diëten zoals een soepdieet, dukan dieet, koolhydraten dieet etc. zijn slechts tijdelijke oplossingen en bieden voor de langere termijn geen resultaat waarmee jij tevreden kunt zijn. Wanneer je echt wilt veranderen moet je eerst jouw gedachten over voeding veranderen en niet zoeken in een snelle oplossing van een ‘nieuwste dieet’ dat op dit moment populair is.

Je gedachten veranderen lukt het beste met Hypnose omdat deze techniek het snelste resultaat biedt bij het communiceren met jouw onbewuste deel van het brein.

 

 

Voornaam:
Emailadres: