Hoe kun je het beste afvallen

Hoe kun je het beste afvallen ?

Er zijn veel manieren die aangeven hoe je het beste kunt afvallen en daarom zie je door de ‘bomen het bos’ niet meer. Zelfs een programma zoals Obese heeft aangetoond dat heel veel afvallen in een korte tijd goed mogelijk is. De eerste succesvolle kandidaat Danny Bouman verloor 155 kilo (!) om vervolgens, nadat de camera’s weg waren, weer terug te keren naar 200 kilo. In dit artikel geef ik aan wat de reden is waarom zoveel mensen starten met afvallen maar slechts weinig mensen het volhouden om op gewicht te blijven.

De beste manier van afvallen

De beste manier van afvallen is niet afhankelijk van het dieet. Het maakt mij niets uit welk dieet jij kiest om slanker te worden. Tegenwoordig komen zoveel diëten op de markt en worden – al dan niet tijdelijk – aangeprezen als “het beste afvaldieet”. Je weet het gewoon niet meer en ik kan mij dat goed indenken want het is ook zoveel om uit te kiezen. Welk dieet je kiest denk hieraan wanneer je een keuze gaat maken; kan ik dit dieet tot in lengte van dagen volhouden of is dit dieet erop gericht om zsm 10 kilo afvallen. In het laatste geval zou ik zeggen; niet doen. Jouw lichaam wordt er niet beter op als jij niet eerst een goede keuze maakt die is vol te houden.

Mentale weerbaarheid

Jouw mentale weerbaarheid oftewel mentale kracht moet ontzettend groot zijn indien jij kiest voor een dieet waarvan je weet dat je het niet gaat volmaken. Elke dag diverse maaltijden eten die jou niet smaken is niet de oplossing voor blijvend afvallen. Jij weet ook wel dat het een tijdelijke oplossing is. Ook bij Obese zag je dat de deelnemers aan het dieet gingen en een personal coach kregen met voedingsschema en sportschema. Helemaal super natuurlijk, maar wat gebeurt er in het ‘kopje’ ? De terugslag komt altijd op het moment dat de deelnemers het emotioneel moeilijk hebben. Dan is het gemakkelijk om terug te zakken en weer terug te grijpen naar de oude gewoontes.

Afvallen met hypnose

De oplossing voor blijvend afvallen is eigenlijk heel gemakkelijk; minder – slecht – eten & meer bewegen. Oftewel meer vet verbranden dan jouw lichaam op die dag inneemt zorgt ALTIJD voor resultaat. Door je brein te programmeren op de toekomst en het beeld dat daarbij hoort kun je elk dieet volhouden of gewoon zelf starten met gezonder te leven. Je zult zien dat altijd een terugslag krijgt en door je toekomstbeeld maak jij je geen zorgen omdat je weet waar je mee bezig bent. Hypnose helpt jou bij afvallen omdat hypnose de onbewuste blokkade en emoties onder controle brengt en jouw laat slagen. De bekende patronen worden opnieuw ‘geprogrammeerd’, compleet met toekomstbeeld, zodat je vanzelf gaat veranderen.

Klik hier voor jouw hypnosesessie en hoe jij het beste kunt afvallen

Voornaam:
Emailadres: