Hypnose Voor Afvallen

 

Hypnose Voor Afvallen

Hypnose is een super methode voor Afvallen. Hoeveel kilo wil jij afvallen en ken je de methode van Hypnose al om af te vallen ? In dit artikel leg ik je uit hoe je kunt afvallen met hypnose, bijvoorbeeld 10 kilo afvallen met hypnose is geen probleem in de meeste gevallen. Ontdek hoe jij 10 kg gaat afvallen met hypnose.

Hypnose Voor Afvallen

Hypnose Voor Afvallen

Afvallen met Hypnose

Afvallen met Hypnose is een zeer effectieve methode gebleken om blijvend resultaat te krijgen. Zo was laatst Jo op bezoek, voor de tweede hypnosesessie in onze hypnose praktijk, en hij vertelde dat hij al in de eerste week meer dan 2 kilo (!) is afgevallen. Eerlijk gezegd verbaasde mij dat ook omdat 2 kilo geen standaard afname van gewicht is. Normaal gesproken mag je uitgaan van een gemiddelde van ca. 1 kilo per week, maar ook hiervoor geldt de regel: alles is afhankelijk van je gedachten, gedrag en lichaam.

Afvallen met Hypnose Ervaringen

Ook Jo was sceptisch toen hij een afspraak maakte want hij had allerlei dieten al geprobeerd en natuurlijk waren er al kilo afgegaan echter, na het stoppen van het dieet, waren alle kilo weer terug gekomen. Sterker nog; meestal was hij na het stoppen van een dieet zelfs weer zwaarder geworden en dat kon niet de bedoeling zijn van een dieet, toch ?

Onze ervaringen met afvallen met hypnose is dat onze cliënten, vrouwen en mannen, gemiddeld 1 kilo per week bij een normaal overgewicht. Natuurlijk is dit geen garantie om per week 1 kilo af te vallen, wel geven wij garantie dat je gaat afvallen (daarover later meer).

Hoe werkt Afvallen met Hypnose ?

Afvallen met Hypnose werkt bij ons als volgt; je boekt het 2-stappenplan omdat we hiervoor garantie geven. Dit betekent ook dat je twee afspraken maakt voor afvallen met hypnose. De eerste hypnosesessie duurt iets langer vanwege het intakegesprek en het invullen van het formulier. Vervolgens starten we de hypnosesessie en door het stellen van vragen wordt de hypnose al gestart. Daarna doen we een paar oefeningen en leren wij jou een techniek die jij in de periode tussen de twee afspraken thuis (en op het werk) moet oefenen. Deze techniek is een kleine handeling die niemand in de gaten heeft en slechts enkele seconden per keer duurt.

Wanneer je de tweede keer naar onze hypnose praktijk komt zul je merken dat je al bent verandert en dat je anders bent gaan denken, mits je de oefeningen hebt gedaan. Dit samen met de informatie van de hypnosesessies gaat ervoor zorgen dat jij gaat afvallen met hypnose en je streefgewicht gaat bereiken.

Wanneer jij ook een slanker lichaam wenst en wilt starten met Afvallen met Hypnose maak je nu een afspraak, klik hier.

Voornaam:
Emailadres: