Mehmet Oz – Dr. Oz Over Hypnose

Mehmet Oz – Dr. Oz Over Hypnose

Mehmet Oz is een van de bekendste hartchirurgen en is wereldberoemd geworden door zijn optredens bij Oprah Winfrey Shows. Als deskundige vertelde hij in gewone ‘jip en janneke taal’ hoe ons lichaam en ons brein werkt. Hij gaf tips om gezonder te leven en hoe we het verouderingsproces kunnen vertragen met eenvoudige toepassingen. Onlangs heeft Dr. Oz een van de bekendste hypnotiseurs ontvangen: Paul McKenna.

Mehmet Oz - Dr. Oz Over Hypnose

Mehmet Oz – Dr. Oz Over Hypnose

Dr. Oz & Hypnose

Paul is een leerling van Richard Bandler (oprichter van N.L.P. en tevens mijn leraar) en toonde live aan het publiek hoe hypnose werkt en waarom hypnose zo effectief is in de strijd tegen overgewicht. Zelfs Dr Oz was verbaast over de snelheid en effectiviteit hoe je met hypnose kunt afvallen. Er waren mensen met succesverhalen die kwamen vertellen wat voor een effect op hun leven heeft gehad en welke veranderingen zijn hadden meegemaakt door deze methode toe te passen. Ze waren gezonder, gelukkiger en voelde zich stukken beter. Eerlijk gezegd; mede door het zien van de voor & na foto’s was dit wel heel duidelijk, niemand wil dik zijn.

Afvallen met hypnose

Afvallen met hypnose werkt snel en is zeer krachtig. Jouw onbewuste deel van het brein is de controlekamer waarin alle beslissingen worden gemaakt. Ook jouw gedrag wordt aangestuurd door dit deel van het brein. Doordat je weet dat dit deel het belangrijkste is voor jouw gedrag zul je daarom ook dit deel op jouw lijn moeten krijgen om de doelen te bereiken. Indien jij al een keer een dieet hebt geprobeerd heb je ook al gemerkt dat je kunt afvallen, zolang als jij het dieet maar inneemt. En wees nu eerlijk, dieten is niet leuk. Daarom is het ook zo moeilijk om vol te houden. Reset jouw brein en programmeer een succesvol programma om af te vallen en jouw streefgewicht te bereiken, snel en efficient.

Klik voor jouw hypnosesessie en start met Afvallen met Hypnose

 


 

Voornaam:
Emailadres: