Mannen Afvallen Hypnose

Mannen vallen af met Hypnose

Wij krijgen steeds meer vragen van mannen of afvallen met hypnose ook voor hen geschikt is. Het antwoord daarop is natuurlijk: ja ! Er is geen verschil bij hypnose of je mannen of vrouwen 10 kilo of 15 kilo wilt laten afvallen (meer afvallen is mogelijk echter wel vooraf duidelijk bespreken) Mannen zijn natuurlijk bijna mensen 🙂 en dus is er geen verschil.

afvallen rondom buik - mannen en vrouwen

afvallen rondom buik – mannen en vrouwen

Bierbuikje af vallen

Veelal zie je hetzelfde probleem bij mannen als ze willen afvallen. Het bekende ‘bierbuikje’ is vaak de reden dat ze een afspraak maken. Het hoeft trouwens niet van bierdrinken te komen, het kan ook aan je eetpatroon liggen. Hoe dan ook; het buikje dat zich heeft gevormd is de reden dat de meeste mannen een afspraak inplannen. Afvallen rondom buik is de meestvoorkomende reden voor afvallen, ook bij vrouwen.

Levensstijl aanpassen

Ook mannen weten hoe het komt dat zij zwaarder zijn geworden dan ze nu willen zijn. De levensstijl is veranderd; meer eten en drinken ( of de verkeerde dingen) en te weinig bewegen. Dit hoeft trouwens niet altijd sporten te zijn, gewoon te weinig bewegen. Dit kan komen door het werk waarbij veelal zittend de werkzaamheden worden uitgevoerd. Hierdoor verbrandt jouw lichaam te weinig vetten en slaat dit dus op.

Door je levensstijl aan te passen kun je gemakkelijk een paar kilo afvallen en slanker worden. Maar waarom lukt het zo weinig mannen om dit vol te houden? Dit heeft te maken met je gewoontes. Jouw dagelijkse systeem is zo gebouwd waardoor je deze resultaten krijgt. En omdat jouw brein er alles aan doet om met zo weinig mogelijk moeite jouw een goed gevoel te geven gaat het niet lukken om inspanningen te leveren. Dus een dieet is leuk en zal ook zeker resultaat bieden, zolang je dit dieet maar volhoudt. Zodra je gaat stoppen met diëten gaat jouw lichaam weer veranderen.

Sporten en afvallen

Pas op met plotseling fanatiek te sporten. Als de reden is om slanker te worden moet je toch echt aan je eetpatroon werken. Indien de gaat sporten om fitter te worden heb je onze ‘zegen’.

Wij adviseren een combinatie; ga meer bewegen en start met anders eten. Het beste resultaat kun je krijgen door anders te gaan denken over jouw lichaam. Wat heeft jouw lichaam nodig en hoe wil jij er uit zien ? Waar doe je het allemaal voor, voor jezelf of voor anderen of allebei?

Hypnose helpt bij afvallen

Hypnose is geen wondermiddel om snel af te vallen en een ‘sixpack’ te krijgen. Daarvoor raden wij je de reclames aan op tv 🙂 Hypnose helpt jou om gezond en veilig af te vallen. Dat is de juiste manier! Het brein wordt opgedragen om na te denken wat jouw lichaam nodig heeft zodat je geen dieet meer nodig hebt. Je gaat je drink- en eetpatroon aanpassen zodat je blijvend resultaat gaat krijgen.

Reserveer je afspraak om te starten met afvallen rondom de buik, zowel voor mannen en vrouwen. Hypnose is ideaal voor blijvend resultaat om 10 kilo – 15 kilo slanker te worden.

 

Voornaam:
Emailadres: