Coachen

Coachen

Coachen met hypnose, hoe werkt dat ? Op de eerste plaats is het belangrijk WAAROM jij een coach zoekt? Is het voor sportieve resultaten halen of om meer uit je persoonlijke leven te halen. Welke problemen zijn er nu en hoe zijn die problemen in jouw leven terecht gekomen.

Coachen

Coachen

Coachen met hypnose

Hypnose en NLP zijn sterke methodes om iemand te coachen naar succes, zowel sportief – zakelijk en privé. Het ene sluit het andere namelijk niet uit. Je kunt niet zakelijk of sportief succesvol zijn als je privéleven een puinhoop is. Je moet voldoende zelfvertrouwen hebben om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met hypnose zul je merken dat dit zorgt voor snel resultaat.

Wij coachen met hypnose en nlp omdat we weten wat voor effect het heeft om mensen succesvol te maken. Alles begint tenslotte bij jouw denken, hoe denk je over bepaalde onderwerpen en welke taal gebruik je om iets duidelijk te maken, jouw mening te geven. Welke manieren pas jij toe om iemand te overtuigen en beïnvloeden ? Met hypnose kun je sneller resultaat halen.

GEDACHTEN – GEDRAG – RESULTAAT

Coachen voor succes

Zoals gezegd begint alles met jouw gedachten. Deze gedachten zorgen voor jouw huidige gedrag en automatisch voor jouw resultaat. Dus wil jij een ander resultaat moet je starten met andere gedachten. Dat is niet gemakkelijk mits je de juiste methodes weet te gebruiken. Vanuit hypnose kunnen we snel resultaat halen omdat we gebruik maken van het onbewuste deel van het brein, we communiceren dan met het sterkste deel van jouw brein. In dit deel worden alle beslissingen genomen.

Ook al denk je dat je geen beslissing neemt, vaak omdat je geen actie onderneemt betekent dit toch dat je een beslissing hebt genomen. Namelijk om geen actie te ondernemen ! Dit gedrag kennen we als uitstelgedrag. Om het uitstelgedrag te veranderen zijn verschillende mogelijkheden en technieken mogelijk. Met nlp en hypnose is het gemakkelijk te leren en toe te passen.

Wil jij meer uit je leven halen en je laten coachen ? Maak een afspraak met onze erkende hypnosecoach voor meer succes.

Voornaam:
Emailadres: