Mental Coach

Mental Coach

Mental Coach, wat doet een mental coach? Om duidelijk te maken wat een mental coach doet is het goed om eerst toe te lichten hoe het lichaam werkt. In het lichaam zit namelijk ook een brein en dit brein zit in je hoofd, natuurlijk. Spieren trainen kunnen we doen door oefeningen te doen zoals fitness of bodybuilding, afhankelijk van je wensen. Een fitter lichaam krijgen kunnen we bereiken door oefeningen te doen stretching, duursporten etc. Dus je lichaam verbeteren doen we door oefeningen te doen. Door wie leren wij deze oefeningen, meestal door coaching. Door het demonstreren of begeleiding van een oefening zal de beoefenaar beter resultaat krijgen. Deze persoon noemen we coach, eventueel sportcoach of personal coach indien je meer persoonlijke begeleiding krijgt.

mental coach

mental coach

Wat doet een Mental Coach

Een mental coach komt vaak in beeld indien men vast zit in een situatie waarbij geen vooruitgang wordt geboekt. Dat kan een privésituatie zijn maar zeker ook bij sporters of zakenmensen. Vaak zijn er belemmerende gedachten die jouw groei tegenhouden. Er zijn voorbeelden van mensen die bijzondere sportprestaties leverden omdat ze niet waren opgeleid in de bewuste tak van de sportwereld. Zodra men dit ‘talent’ in het vizier kreeg en ging trainen ging het fout. Dit kwam omdat de nieuwe sporter erachter kwam dat wat hij presteerde nog nooit iemand had gepresteerd. Hierdoor ontstond er twijfel, ondanks dat hij het vaker had gepresteerd. Dit is voorgekomen bij schoonspringen, verspringen, hardlopen en nog andere atletieksporten. Heel bijzonder eigenlijk.

Een Mental Coach gebruiken

Een mental coach kan jou gedachten weer ‘vrij’ krijgen. Je weer in een krachtige staat brengen zodat jij weer de prestaties gaat leveren die je graag wilt brengen. Dit doet een mental coach door te werken met jouw onbewuste deel van het brein. Dit is het sterkste deel van het brein, ca. 200 x sterker dan het bewuste deel. Hier zijn jouw gedachten opgeslagen en worden de beslissingen genomen. Ook de beslissingen dat jij ‘het niet kan’ of ‘niet waard bent’.

Mental Coach Werk

Als mental coach werk ik met bewezen N.L.P. technieken en Hypnosetechnieken. Hierdoor kun je snel ontspannen en in een rustige staat jouw lichaam brengen. Je kunt je afsluiten van je omgeving en je innerlijke krachten aanspreken die je nodig hebt voor succesvolle prestaties. belemmeringen worden snel weggehaald en positieve beelden worden ‘verankert’ op een manier dat jij zelf deze kunt aanspreken wanneer je dat nodig acht.

Wil jij meer succes en topprestaties leveren ? Schakel mij in als jouw Mental Coach en laat mij jou helpen bij het behalen van succes.

Voornaam:
Emailadres: