Tinnitus

Tinnitus

Tinnitus, ook wel oorsuizen genoemd, komt steeds vaker voor. Een van de reden voor oorsuizen is stress of spanningen. Zonder ingewikkeld op het menselijke lichaam in te gaan is een korte uitleg wel noodzakelijk. Door een spannende situatie of stress wordt het lichaam extra actief. Dit kan een oorzaak zijn voor tinnitus.

tinnitus - oorsuizen

tinnitus – oorsuizen

Tinnitus oplossen

Indien je met tinnitus naar de huisarts gaat is een grote kans dat deze jou doorverwijst naar een KNO – arts. Ik heb geen idee wat zij gaan doen maar kan je wel vertellen dat tinnitus is op te lossen met hypnose. Dat komt omdat hypnose een goede manier van ontspannen is. Dit ontspannen zorgt ervoor dat het oorsuizen verminderd en zelfs verdwijnt. Ook hier geldt weer de regel; dat het resultaat is afhankelijk van de samenwerking tussen de hypnotiseur en cliënt. Indien er een vertrouwensrelatie ontstaat zal het resultaat zeer snel worden bereikt.

Oorsuizen, wie ?

Het is lastig uitleggen aan iemand anders dat jij last hebt van oorsuizen. Tenslotte is er niets aan jou lichaam te zien waaraan je iets opvalt. Echter de hele dag, en nacht, soezende oren hebben is geen pretje en genoeg reden om gek te worden.  Maar goed, de oplossing kan dus in ontspanning zitten. En ontspannen met hypnose lukt, dat is zeker !

Tinnitus oplossen

Wanneer je tinnitus wilt oplossen met hypnose stuur je een mail met daarin data voor een afspraak. Wij nemen dan zsm contact op en plannen een afspraak in voor het oplossen van tinnitus. In onze hypnosepraktijk zorgen we voor een ontspannen sfeer waarbij jij heerlijk tot rust komt. Je zult merken dat jouw lichaam zich fantastisch zal ontspannen tijdens een hypnosesessie. Deze ervaring is al vaak voldoende om de druk weg te nemen en blijkt de oplossing te zijn voor veel problemen, zo ook voor tinnitus.

Voornaam:
Emailadres: