Angst om Controle te Verliezen

Angst om Controle te Verliezen

Mensen kunnen voor heel veel zaken angst hebben echter is de angst om controle te verliezen waarschijnlijk een van de meest erge angsten die er zijn. Want wat nu als jij de controle verliest, wat gebeurt er dan ? Client Peter kwam bij mij om zijn angst te overwinnen.

Angst om Controle te Verliezen

Angst om Controle te Verliezen

Peter en Angst

Peter was angstig voor veel zaken, eigenlijk was het een opeenstapeling van verschillende kleinere angsten die steeds belangrijker werden en zo zijn leven zijn gaan bepalen. De druk om te presteren was zijn eerste angst om vervolgens bang te worden dat zijn vrouw iets overkwam. Toen zijn vrouw zwanger was is hij angstig geworden voor de bevalling en later dat hun kinderen iets overkwam. Het leek erop dat zijn angsten steeds erger en erger werden en een steeds meer dominantere rol in zijn leven ging worden. Dit moest stoppen !

Angsten Stoppen met Psychologie

Om geen mensen te beschadigen noem ik geen namen van andere therapeuten en psychologen echter de conclusie die werd gemaakt door de professionals die Peter had bezocht beviel mij niet. Zo zouden de ouders van Peter de schuldigen zijn van zijn angsten want ze hadden hem altijd beschermd, verwent en vertroeteld, zo was het oordeel. Alles mooi en wel maar met die conclusie was Peter niet geholpen want het probleem werd alsmaar groter. Je kunt het dan wel accepteren, als dat het geval is, maar de psycholoog bood geen oplossing aan voor zijn angsten. Wat nu ?

Angsten onder Controle krijgen met Hypnose

Peter kwam naar onze hypnose praktijk in Weert nadat zijn collega Hans al bij ons was geweest om zijn gedrag te veranderen met Hypnose. Peter stond open voor onze hypnose methode en wilde er ook echt voor gaan want hij wilde zijn angsten onder controle krijgen. Of beter gezegd: hij wilde weer controle over zijn leven krijgen.

Ook Peter koos voor het 2-stappenplan en was super opgelucht dat hij al na de eerste hypnosesessie heel anders over zaken nadacht. Voor Peter was dit een hele opluchting omdat ook hij al een hele reeks verschillende methodes om zijn angst om controle te verliezen onder de knie te krijgen.

Angsten onder Controle technieken

De technieken die ik heb toegepast bij Peter zijn hypnosetechnieken en N.L.P. technieken. Deze combinatie met mijn ervaring en eigenzinnige aanpak zorgt voor een hoge succesratio. Ik ben zo overtuigd van deze methode dat er een garantie wordt gegeven van 12 maanden.

Heb jij ook angst om controle te verliezen en wil je deze angst snel en effectief oplossen, net als Peter ?

Reserveer hier jouw afspraak om jouw angsten op te lossen.

Vanwege privacy van de client wordt uitsluitend de voornaam gepubliceerd.

Voornaam:
Emailadres: