Angst voor Clowns

Angst voor Clowns

Voor anderen klinkt de Angst voor Clowns als lachwekkend maar dat is het niet. Indien jij iemand kent die bang is voor clowns dan weet je dat dit een ernstige angst is die op weinig begrip kan rekenen.

Angst voor Clowns

Angst voor Clowns

Angst voor Clowns, het ontstaan

Het ontstaan van deze angst kan verschillende redenen echter liggen altijd in een ervaring uit het verleden. Zo kan een angstige film met een clown als hoofdpersoon de reden zijn of een persoonlijke ervaring met een vervelende clown. Ook het geschminkte gezicht van de clowns is vaak een reden van angst. Je ziet namelijk te weinig van de mimiek in het gezicht. En wat dacht je van de rare kleuren en vormen die vele clowns handhaven om op te vallen. Gele haren, in een krul, en die grote schoenen zijn al apart om maar te zwijgen over zijn rare piepstem die luid klinkt. Hoe dan ook, er zijn genoeg redenen die angst voor clowns rechtvaardigen, toch?

Angst voor Clowns Oplossen

Het oplossen van deze angst vind niet snel plaats omdat de situaties waarin clowns voorkomen niet alledaags zijn. De momenten waarop een clown in ‘beeld’ komt zijn dus vaak onaangekondigd, verrassend en daarom hectisch. Je emoties en spanningen schieten door je lijf en weet er even geen raad mee. Toch is deze angst op te lossen met Hypnose omdat deze angst zich heeft genesteld in jouw onbewustzijn en daarom vertoon jij ook dit onbewuste gedrag. Wil jij gedrag en deze angst aanpakken en oplossen zul je dus ook op onbewust niveau de oplossing moeten zoeken.

Angst voor Clowns Oplossen met Hypnose

Hypnose is de beste techniek om de kritische factor te omzeilen en zo dus in je onbewuste ‘denken’ te komen en veranderingen toe te passen. Door onze unieke methode en toepassingen van N.L.P. en Hypnose is ook deze angst aan te pakken en onder controle te brengen. Informeer naar de mogelijkheden en wees niet meer bang voor clowns.

Voornaam:
Emailadres: