Camera Angst

Camera Angst

Camera Angst heeft bijna iedereen, dit terwijl er bijna overal camera’s  hangen en wij continue worden opgenomen, of we dit willen of niet. In ons huidige straatbeeld hangen zoveel camera’s zodat bijna iedereen dagelijks wordt opgemerkt door een camera. Omdat we ons hiervan niet bewust zijn zal dit geen invloed hebben op jouw gedrag. Dit wordt anders wanneer er een camera duidelijk op jou is gericht, of niet ?

Camera Angst

Camera Angst

Candid Camera

In Amerika is al vele jaren een tv-programma bekend met een verborgen camera (Candid Camera), hierdoor ontstaan vaak hilarische momenten met passanten. Zo ook in deze video die werd opgenomen voor een bekend Amerikaans TV-programma. In eerste instantie heeft de man in kwestie niets in de gaten en denkt dat hij kijkt, en luistert, naar een tv-uitzending, tot dat ….

Geen Camera Angst

Nu vind ik dit een hilarische video en een goed bewijs dat hoe iemand die zonder chroom succes kan krijgen want het stel is later in diverse tv-programma’s geweest om te praten over dit ‘optreden’ . Eerlijk is eerlijk, ze wisten niet dat er meerdere camera’s hun optreden opnamen zodat ze ook vrijelijk kon laten gaan. Hoe zit dat met jou ? Kun jij vrij bewegen en praten voor een camera of moet het ook een ‘verborgen camera’ zijn die jouw performance opneemt.

Camera Angst Oplossen

Camera angst oplossen is moeilijk indien jij niet de eerste stap neemt. Daarbij ben jij waarschijnlijk de meest kritische persoon die ooit naar jouw video zal kijken. Zo is het ook met foto’s; (bijna) iedereen die zichzelf op een foto ziet staan vind dat raar. Met een video is dat nog sterker omdat je dan ook nog eens jouw eigen stem hoort, en die is anders dan zoals jij die in jouw hoofd hoorde, toch ?

Het oplossen van camera angst lukt door te oefenen en een goed gevoel te krijgen over de resultaten waardoor jij nog meer zelfvertrouwen gaat krijgen en meer en betere video’s zult gaan maken.

Camera Angst en Hypnose

Met Hypnose lukt het goed om snel jouw camera angst op te lossen zodat jij het gewenste succes zult creëren dat jij verdient. Het oplossen van camera angst met hypnose duurt meestal slechts een paar hypnosesessies. Wanneer ga jij starten met het oplossen van camera angst ?

Voornaam:
Emailadres: