Omgaan met Angst

 

Omgaan met Angst

Omgaan met angst is gemakkelijk gezegd dan gedaan en kan vaak op weinig begrip rekenen van je omgeving. Iedereen heeft namelijk een andere angst en een andere manier om met deze angst om te gaan. Toch zijn er bewezen manieren om snel je angst onder controle te krijgen zodat jij goed kunt omgaan met angst.

Omgaan met Angst

Omgaan met Angst

Angst heeft een Reden

Alle angst in iemand heeft een reden en het is belangrijk om te weten dat deze reden belangrijk is, voor jou is deze reden belangrijk. Daarom lukt het vaak anderen niet om in te zien wat jouw angst voor jou betekent. Hulp krijgen om jou angst op te lossen is daarom niet standaardwerk, wij passen altijd maatwerk toe bij het oplossen van angst en het omgaan met angst.

Angst Oplossen

Het oplossen van angst begint daarom ook altijd door eerst te ontdekken waar de angst vandaan komt. Het kan zomaar zijn dat we al heel snel ontdekken dat je de angst hebt overgenomen van iemand anders en er zomaar je eigen angst van hebt gemaakt. Nu nog je eigen oplossing 🙂

Wat wij bij HypnoseSucces doen is werken met een 2-stappenplan, dit betekent zoveel dat jij 2 keer naar onze hypnose praktijk komt om je probleem op te lossen.

2-Stappenplan Hypnose

De eerste afspraak bij onze hypnose praktijk in Weert (Limburg) hebben we een extra lange afspraak (60-75 minuten) omdat we dan elkaar gaan leren kennen. We vullen een intake formulier in en stellen enkele aanvullende vragen die betrekking hebben op je probleem. In de tussentijd gaat de Hypnose, ongemerkt, al starten. Hiervan merk je eigenlijk niets of misschien ook weer wel want je voelt je heel rustig worden en op je gemak.

Vervolgens gaan we starten met enkele oefeningen die betrekking hebben op de oplossing: omgaan met angst. We leren je enkele eenvoudige technieken om je angst onder controle te krijgen zodat je elke dag sterker wordt en je beter gaat voelen.

De tweede afspraak is korter, we hoeven namelijk niet meer een intakegesprek te doen zodat we direct aan de slag kunnen gaan. Let op: het kan ook voorkomen dat het tweede gesprek heel kort is omdat je probleem al is opgelost. Het kan zomaar gebeuren dat je angst al weg is of onder controle. Natuurlijk checken we dit altijd bij onze cliënten.

Wil jij ook leren hoe je met je angst kunt omgaan? Maak dan nu een afspraak via deze link, klik hier voor een afspraak “Omgaan met Angst” 

Voornaam:
Emailadres: