Podiumvrees

Podiumvrees

Podiumvrees hebben zelfs bekende artiesten zoals Adele. In dit artikel werd beschreven hoe deze fantastische zangeres podiumvrees (plankenkoorts) had. En dan te bedenken hoeveel succes zij al had toen dit bekend werd. De reden voor haar podiumvrees was haar optreden tijdens de Oscar uitreiking.  Tijdens dit gala heeft zij de titelsong van de film Skyfall gezongen, echter niet zonder vrees.

Adele Podiumvrees

Adele Podiumvrees

Podiumvrees en hypnose

Ook Adele heeft gekozen om haar podiumvrees te beteugelen en hypnose toe te passen. Hypnose heeft ervoor gezorgd dat ze rustig en vol vertrouwen dit performance kon volbrengen. Het was een schot in de roos om hypnose toe te passen voor haar plankenkoorts. Het optreden werd bejubeld en ontving veel positieve reacties. Haar naam als zangeres was nogmaals bevestigd en dit optreden was bijzonder goed.

Hypnose toepassen

Hypnose kan je toepassen voor veel angsten en vrees. Veel bekende artiesten zijn al gewend aan de successen met hypnose en melden dit – gelukkig – ook vaak. Gelukkig omdat hypnose nog vaak een beeld schets van duistere en sinistere optredens zoals vaak wordt getoond bij hypnoseshows. Echter is hypnose een zeer krachtig middel om angsten te beteugelen en mensen te helpen.

Angsten oplossen

Zeer veel angsten zijn op te lossen met hypnose. Denk eens aan:

Er zijn veel soorten angst en elke angst komt in een andere vorm voor. Misschien heb jij ook wel een angst die wilt oplossen maar waar je nog geen oplossing voor had gevonden. Tot nu toe.

Hypnose helpt jou bij het oplossen van jouw angst. Wanneer je meer wilt weten over het oplossen van angst, stuur een mail met daarin je vragen. Wij nemen zsm contact met jou op en bespreken de mogelijkheden voor het oplossen van jouw angsten. En wie weet, misschien doe jij wel over een paar jaren een lied zingen tijdens de Oscars, why not ?

Voornaam:
Emailadres: