Wat te doen bij angstaanvallen

Wat te doen bij angstaanvallen ?

Angstaanvallen zijn vreselijk om te hebben maar ook zeker voor jouw omgeving. Indien je veel last hebt van angstaanvallen is het goed om te weten wat te doen. Het kan ook zijn dat je steeds vaker angstaanvallen krijgt, ook hiervoor geldt eigenlijk slechts 1 oplossing. Hier leg ik jou uit wat te doen bij angstaanvallen.

Wat te doen bij angstaanvallen

Wat te doen bij angstaanvallen

Wat niet te doen bij angstaanvallen

In eerste instantie moet je weten wat je niet moet bij angstaanvallen. Vaak merk je dat je een angstaanval gaat krijgen. Indien dat het geval is moet je zorgen dat jou situatie anders wordt. Je zichtveld en – waarschijnlijk – de ruimte waarin jij je begeeft is niet de juiste voor jou. Hierdoor krijg je een signaal voor een angstaanval. Het is dus belangrijk dat je de situatie veranderd, zo snel mogelijk. Dat kan door de ruimte uit te lopen of door je zichtveld ergens anders op te richten. Indien de signalen van het geluid af komen is het belangrijk om zsm iets anders te horen. Dus verander de situatie ipv erin te blijven, dit gaat jou niet helpen!

Angstaanvallen, waar komen ze vandaan ?

Het probleem van angstaanvallen dat ze in je lichaam zitten, je hoofd via gedachten of een beeld dat je plotseling levensecht ziet worden alsof het een visioen is. Voor jou is dit werkelijk, begrijp me goed, in jouw hoofd. Jij hebt deze aanval van angst daar zelf in geplaatst. Zodra je dit begrijpt weet je ook dat het mogelijk is om jouw angstaanvallen aan te pakken. Door jouw angstaanvallen aan te pakken kun jij verlost raken van deze paniek en angsten.

Angstaanvallen en hypnose

Angstaanvallen aanpakken en verwijderen met hypnose lukt heel goed. Afhankelijk van jouw situatie is het belangrijk om te weten dat je niet langer angst hoeft te hebben voor aanvallen zodra je hypnose hebt toegepast. Een erkende en gecertificeerde hypnotiseur brengt je onder hypnose om te werken aan jouw angstaanvallen. Door een nieuwe situatie te programmeren krijg je een nieuwe uitkomst die ervoor zorgt dat je de situatie geheel anders kunt afhandelen, zonder paniek of angst. Omdat jouw gedrag wordt aangestuurd door jouw gedachten is het belangrijk om jouw gedachten te – laten – veranderen onder deskundige begeleiding. Hypnose helpt jou hierbij!

Klik hier voor het stoppen van angstaanvallen

 

 

Voornaam:
Emailadres: