Sterren kiezen voor Hypnose

Sterren worden slank dankzij hypnose

Er is al veel bekend over diverse bekende sterren (zangers, acteurs etc) die al hele goede resultaten hebben geboekt bij afvallen onder hypnose. Zo zijn er al acteurs geweest die speciaal voor een filmrol meer dan 20 kilo moesten aankomen. Na de film wilde zij graag weer deze kilo’s afvallen, maar hoe?

Lily Allen - Afvallen met Hypnose

Lily Allen – Afvallen met Hypnose

Hypnose helpt bij afvallen

Bekende artiesten hebben afvallen met hypnose al ontdekt. En jij? Wil jij afvallen en blijvend slank worden? Of doe je nog steeds liever het nieuwste dieet proberen om vervolgens erachter te komen dat ook jij het jojo-effect hebt. Snel een paar kilo eraf en vervolgens dezelfde kilo’s (en een beetje extra) erbij. Dat schiet natuurlijk niet op.

Beste manier voor afvallen

De beste manier voor afvallen en blijvend slank blijven is door anders te denken over je eten en drinken. Meer bewustwording van alles dat in je mond gaat, zeg maar. Minder eten en drinken uit gewoonte maar meer vanuit een behoefte. Een behoefte om voedingsstoffen binnen te krijgen. Niet meer eten uit verveling maar eten omdat jouw lichaam dit nodig heeft.

3 x eten per dag

Vanuit onze opvoeding hebben we geleerd dat we 3 x een grote maaltijd eten per dag. Op zich kun je dit nog steeds toepassen. Er zijn onderzoeken die hebben aangetoond dat meer maaltijden per dag, met minder grote porties, beter is. Daar tegenover staat weer dat het belangrijk is wat je op die momenten eet. Je zult je gewoontes moeten aanpassen als je een ander resultaat wilt bereiken.

Afvallen met hypnose

Hypnose is een goede manier om slank te worden zo hebben de artiesten al ontdekt. Je gaat ‘onder hypnose’ om je gedachten en denken over het eten en drinken te veranderen. Hierdoor ga je anders naar het eten ‘kijken’ en zul je vanzelf ander resultaat krijgen. Let op: 10 kilo afvallen in 1 week is niet geschikt. Het kan zijn dat je 10 kilo in 1 week kwijtraakt maar dat zijn geen gemiddelde resultaten.

Blijvend afvallen

Met hypnose is het een blijvend resultaat. Dit komt vanuit je onbewuste. Jouw onbewuste deel van het brein bepaald voor het grootste gedeelte jouw handelen. Dus ook jouw eetgewoontes. Verander je onbewuste en plaats een nieuw programma over eten en drinken zodat jij gezond gaat afvallen zonder dieet en zonder sporten.

 

Voornaam:
Emailadres: