Eetbuien Stoppen

Eetbuien Stoppen

Heb jij veel last van eetbuien en wil je dit nare gevoel stoppen ? Het stoppen van eetbuien lukt niet iedereen en ondanks vele pogingen lijkt het er zelfs op dat je meer gaat eten dan minder eten. Hoe kun je dan toch snel eetbuien stoppen ?

Eetbuien Stoppen

Eetbuien Stoppen

Eetbuien onder Controle

Vaak komt het voor dat als iemand last heeft van eetbuien dat er emoties bepalend zijn om te starten met eten. Om jouw eetbuien onder controle te krijgen is het belangrijk om te weten welke emoties dit zijn. Ik zal je een voorbeeld geven; zodra iemand begint met een eetbui is meestal vooraf een emotie die opspeelt. Indien je dit weet heb je de helft van de strijd al gewonnen.

Eetbuien Oplossen

Om eetbuien tegen te gaan is het dus belangrijk om niet in aanraking te komen met deze emoties. Nu klinkt dat gemakkelijker dan gedaan en daar ben ik mij dan ook wel bewust van. Toch is dit belangrijk want als jij de oorzaak weet van de eetbuien kun je dus ook zorgen dat deze emoties niet meer belangrijk zijn.

Eetbuien Voorkomen

Nu je weet welke emoties ervoor zorgen dat je eetbuien opspelen is het belangrijk om deze emoties tegen te gaan, maar hoe doe je dat ? Afleiding voor deze emoties zijn heel belangrijk en kunnen ervoor zorgen dat je niet meer bezig bent met deze ‘triggers’. Bijvoorbeeld; stel dat jij – onbewust – zin krijgt in zoetigheid of een zakje chips zodra je reclame ziet van dit product kun je dus ook beslissen om de reclameblokken wegzappen zodra ze starten. Je gaat dus op zoek naar andere, en betere, input van je brein dan de reclameboodschap te bekijken.

Eetbuien Stoppen met Hypnose

Wanneer je denkt, of weet, dat je het niet alleen kunt om deze eetbuien te stoppen is het goed om te weten dat hypnose jou kan helpen bij het tegengaan van eetbuien en zelfs kan laten stoppen. Jouw interne knop om te starten met eten moet worden omgeschakeld naar een positieve reactie zodat jij stopt met deze eetbuien. Hypnose kan jou daar goed en snel mee helpen want niets is zo sterk als hypnose om jouw gedachten en gedrag te veranderen.

Voornaam:
Emailadres: